• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Uitbouw Oud-Beijerland

Uitbouw en aanbouw in Oud-Beijerland

In een mum van tijd kunt u op Uitbouwkosten.nl meerdere offertes tegelijk aanvragen van aannemers die actief zijn in de regio Oud-Beijerland, Strijen, Puttershoek en Goudswaard. Dit is gemakkelijk, snel en bovenal zeer goedkoop. Mensen uit het zuiden van Zuid-Holland hebben het afgelopen jaar op deze manier 20 tot soms zelfs wel 40 procent minder betaald op de eigenlijke prijs voor een uitbouw of aanbouw. De wetenschap dat onze klanten altijd een meervoud aan offertes ontvangen, zorgt er namelijk voor dat iedere aannemer zeer goedkoop zal begroten.

Goede redenen voor een aanbouw

Er zijn vele goede redenen om uw huis te vergroten middels een uitbouw (vergroting van een ruimte) of aanbouw (een ruimte erbij). Meer woon- en leefruimte kan bijvoorbeeld nodig zijn bij gezinsuitbreiding, dan wel meer behoefte aan opslagruimte of de aankoop van een auto. Hierdoor kunt u een verhuizing naar een groter huis waarschijnlijk uitstellen. Het is gebleken dat nieuwbouw in de regio Oud-Beijerland vaak leidt tot een fikse waardeverhoging van de woning, erg fijn als u uw huis ooit nog wilt verkopen. Bijkomende secundaire voordelen zijn dat u het nieuwe gedeelte beter kunt isoleren en volledig kunt inrichten naar uw eigen smaak.

Extra ruimte volgens uw wensen

De aannemers die voor ons offertes uitbrengen, kunnen u helpen aan extra leefruimte die geheel naar uw wensen is. De extra ruimte kan iedere functie hebben die u maar wilt, zoals badkamer, slaapkamer, bijkeuken of keuken, erker, veranda of carport. Wilt u veel licht (zoals een uitbouw met lichtstraat)? Eén of twee verdiepingen? Veel gebruik van hout? Het is in veel gevallen mogelijk, als uw budget het tenminste toelaat.

Uw aanbouw of uitbouw budget

Uw budget en de eisen rondom een (eventuele) omgevingsvergunning bepalen voor het grootste gedeelte wat er voor u mogelijk is. De kosten zijn flink te drukken door goedkope materialen te gebruiken en/of te kiezen voor cascobouw. Bij cascobouw (ook wel ‘ruwbouw’ genoemd) krijgt u slechts een rompaan- of uitbouw aangeleverd, waaraan u zelf vervolgens nog veel werk moet verrichten. De aannemer waarmee u via ons in contact komt, bespreekt graag in een persoonlijk gesprek bij u thuis wat er allemaal mogelijk is om kosten te besparen.

Goedkope uitbouw in Oud-Beijerland?

Vrijblijvend aannemers Oud-Beijerland vergelijken

Binnen een werkdag of drie, vier na het doen van een offerteaanvraag onderaan deze webpagina, heeft u al offertes in huis. De bouwwerkzaamheden kunnen soms al binnen een week of twee aanvangen. Als u kiest voor (een deel) prefab, kunt u misschien over een maand al gebruikmaken van uw nieuwe woonruimte in Oud-Beijerland (of omgeving)!

Snel 5 gratis aanbouw offertes voor Oud-Beijerland