• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Uitbouw Leiden

Goedkope aanbouw of uitbouw in Leiden

Komt u uit Leiden en overweegt u om uw woning uit te breiden met een aanbouw of uitbouw? Dan is Uitbouwkosten.nl voor u beschikbaar. Wij hebben in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn, Sassenheim en Noordwijk een stelsel van aannemers die offertes voor ons uitbrengen. Nadat u hier uw gegevens heeft achtergelaten, zult u meerdere offertes binnenkrijgen – met een maximum van vijf. Doorgaans kunnen mensen die hebben uitbesteed via deze website 20 tot 40 procent op de gangbare prijs uitsparen.

De voordelen van nieuwbouw

Het is mogelijk om uw woning uit te breiden middels aanbouw, waarbij een compleet nieuwe ruimte (zoals een carport, garage of bijkeuken) wordt bijgebouwd. Gaat het om vergroting van een bestaande ruimte (vaak de woonkamer, keuken of badkamer), dan noemen we dat uitbouw. Een erker is een veelgekozen en stijlvolle vorm van uitbouw.

Aanbouw of uitbouw betekent meer leefruimte, maar u kunt meteen ook kiezen voor meer natuurlijk licht (met name als u kiest voor een uitbouw met lichtstraat). U investeert flink in de nieuwbouw, maar het betekent ook waardevermeerdering voor uw woning.

Investeringskosten uitbouw?

De kosten die u moet maken voor de investering in meer woonruimte, hangen sterk af van een aantal factoren. Met name het aantal vierkante meters, de aard van de fundering die is vereist (al dan niet laten heien) en de mate van afwerking drukken een grote stempel op het uiteindelijke kostenplaatje.

Een mooie manier om de kosten flink te drukken is ruwbouw. U krijgt dan het (wind- en waterdichte) casco opgeleverd, de rest doet u zelf. Denkt u hierbij aan aftimmeren, het tegelwerk, de vloeren etc. Overweegt u cascobouw? Beseft u zich dan goed dat het aannemersbedrijf goedkoop is, maar dat het veel tijd (en de nodige kosten) vergt om zelf alles af te werken.

Bespaar tot 45% op uw uitbouw in Leiden

De mogelijkheden met aanbouw

Wat voor u de mogelijkheden zijn, wordt enerzijds bepaald door uw begroting, anderzijds door de vraag of u een omgevingsvergunning nodig heeft voor de verbouwing. De aannemer waarmee u in zee wilt gaan, kan u hier alles over vertellen. Het is ook mogelijk om zelf het een en ander uit te zoeken via de Vergunningcheck van de overheidssite Omgevingsloket.nl.

Vrijblijvende offertes Leiden aanvragen

Uitbouw of aanbouw realiseren is vaak veel voordeliger dan mensen denken. Bent u benieuwd wat de kosten zijn van bouwbedrijven die actief zijn in de regio Leiden? Laat dan hieronder uw gegevens achter en u zult het binnen enkele dagen tot een week weten. Via Uitbouwkosten ontvangt u dan namelijk gratis en vrijblijvende offertes!

Snel 5 gratis aanbouw offertes voor Leiden