• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Wat kost een uitbouw van 2 verdiepingen

Wil je graag een aanbouw van 2 verdiepingen aan je woning laten plaatsen? Een uitbouw van dit formaat creëert veel extra woonoppervlak. Een dubbele aanbouw zorgt er namelijk niet voor dat er op één verdieping meer woonruimte komt, maar op maar liefst twee etages is dit het geval.

Mogelijkheden aanbouw van 2 etages

​Een aanbouw van 2 verdiepingen biedt veel mogelijkheden. Op de benedenverdieping creëer je een grotere keuken of woonkamer. Of je plaatst een berging of bijkeuken. Op de eerste verdieping realiseer je een grotere en luxere badkamer of je gebruikt de extra ruimte als nieuwe slaapkamer. Dit zijn natuurlijk slechts enkele mogelijkheden. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit verschillende materiaalsoorten en afwerkingen. Op deze manier geef je de uitbouw de gewenste uitstraling.

Prijs van een uitbouw met 2 verdiepingen

aanbouw 2 verdiepingenDe kosten van een aanbouw met 2 verdiepingen zijn lastig van tevoren te bepalen. De prijs wordt namelijk bepaald door een aantal factoren, zoals de soort uitbouw, materiaalkeuze en afwerking. De invulling van de twee verdiepingen is mede bepalend voor het kostenplaatje. Hoe meer luxe je de aanbouw maakt, hoe hoger de prijs.

Richtlijnen vergunning

Bij een aanbouw van twee verdiepingen heb je altijd een vergunning nodig, omdat je de maximale hoogte voor vergunningvrij bouwen overschrijdt. We hebben de informatie met betrekking tot vergunningen voor je op een rij gezet.

Aanbouw 2 verdiepingen prijzen vergelijken

Offertes aanvragen voor uitbouw van 2 verdiepingen

Wil je op de beneden- en bovenverdieping meer ruimte creëren? Dan is een aanbouw met 2 verdiepingen een ideale optie. Vraag direct gratis offertes aan voor een uitbouw. Wij koppelen jouw aanvraag aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de regio actief zijn.

Vrijblijvende afspraak maken

We raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken met de experts. Zo kun je alle mogelijkheden bespreken en de verschillende bedrijven beter met elkaar vergelijken.

Vind de beste deal

Vervolgens hoef je enkel nog de offertes naast elkaar te leggen. Je bepaalt zelf welke deal het beste bij je past en met welk bedrijf je uiteindelijk in zee gaat. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor een uitbouw van 2 verdiepingen.