• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Uitbouw van 1 verdieping

Wil je een aanbouw van 1 verdieping plaatsen? Bij een huis met meerdere verdiepingen wordt er meestal gekozen voor een enkellaagse aanbouw. Dit kan te maken hebben met de kosten of praktische redenen hebben. In veel gevallen is het plaatsen van een aanbouw van 1 verdieping voldoende om de gewenste ruimte te creëren.

Mogelijkheden aanbouw van 1 verdieping

Een aanbouw van één verdieping heeft veel mogelijkheden. Je kunt vrijwel alle uitbouwen realiseren op de begane grond. Het kan hier gaan om een keuken, garage, woonkamer of berging.

Prijs van uitbouw van 1 verdieping

uitbouw 1 verdieping keukenDe kosten van een uitbouw van 1 verdieping zijn lastig vast te stellen. De prijs is namelijk afhankelijk van het soort uitbouw, de materiaalkeuze en de afwerking. Een erker heeft bijvoorbeeld een ander kostenplaatje dan een garage. We hebben wel per (vierkante) meter een prijsindicatie gegeven.

Uitbouw 1 verdieping prijzen vergelijken

Richtlijnen voor vergunning

In sommige gevallen mag je vergunningvrij bouwen. Aan welke voorwaarden een vergunningvrije aanbouw moet voldoen, is op de pagina over vergunningen te lezen. Ook bij het al dan niet vergunningvrij bouwen is het soort uitbouw van cruciaal belang.

Offertes aanvragen voor een aanbouw van 1 etage

Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen van 1 verdieping? Vraag dan gratis en vrijblijvend uitbouw-offertes aan. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, zijn geselecteerd op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo weet je zeker dat je met de beste specialist in zee gaat.

Matchen aan specialisten

Op basis van jouw offerte-aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn. Zij nemen telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om tijdens een vrijblijvende afspraak de mogelijkheden te bespreken met de verschillende bedrijven.

Vergelijk offertes

Je hoeft daarna alleen nog de offertes naast elkaar te leggen. En je kiest vervolgens voor de deal en specialist die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor een uitbouw van 1 verdieping.