• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Kleine uitbouw

Je hebt geen grootschalige aanbouw nodig om meer ruimte te creëren. Een kleine uitbouw op de goede plek zorgt voor veel voordelen. Door een woning één of twee meter uit te bouwen, creëer je al veel extra woonoppervlak.

Prijs van kleine aanbouw

Bij een kleine uitbouw denken we aan een uitbouw waarbij je één of twee meter in de diepte bouwt. Hieronder geven we een indicatie van de kosten van een uitbouw. De prijs van een aanbouw is echter van veel factoren afhankelijk, waaronder de materiaalkeuze en de afwerkingen. Maar ook de breedte en hoogte van de uitbouw zijn natuurlijk van invloed op de prijs. Hieronder vind je de indicatieprijzen van een kleine uitbouw.

Diepte (in meters) Geschatte kosten*
Aanbouw van 1 meter ± € 15.000 - 18.000,-

Gratis offertes

Lees meer

Aanbouw van 2 meter ± € 16.000 - 19.000,-

Gratis offertes

Lees meer

*Het gaat hier om indicatieve prijzen bij een aanbouw met een standaard afwerking. De geschatte kosten zijn inclusief plaatsing en btw.

Mogelijkheden met een kleine uitbouw

kleine uitbouw woonkamerHet plaatsen van een kleine uitbouw biedt veel verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld jouw keuken of woonkamer vergroten. Een veelvoorkomende manier om je woonkamer te vergroten, is de aanbouw van een erker. Het is ook mogelijk om een kleine uitbouw aan de zijkant of achterkant van de woning te plaatsen. De uitbouw kan hier worden gebruikt als berging.

Vergelijk prijzen van een kleine aanbouw

Offerte-aanvraag voor een kleine uitbouw

Als je een uitbouw laat plaatsen, wil je graag dat dit goed gebeurt. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, zijn ervaren en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Vraag kosteloos en vrijblijvend uitbouw-offertes aan.

Koppelen aan specialisten

Op basis van jouw offerte-aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die bij jou in de buurt actief zijn. De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. We raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken met deze specialisten. Zo kun je alle mogelijkheden bespreken en een onderbouwde keuze maken.

Vind de beste deal

Je hoeft daarna alleen nog maar de offertes naast elkaar te leggen. Je bepaalt zelf welke deal het beste bij je past op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dat is nog eens slim vergelijken. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor een kleine uitbouw.