• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Wat kost een grote uitbouw?

Grote uitbouw aan uw woning laten bouwen?

Wil je graag meer ruimte creëren in je woning en heb je voldoende ruimte om je woning om uit te bouwen? Met behulp van een grote uitbouw krijg je niet alleen meer woonoppervlak, maar de waarde van je woning stijgt ook vrijwel altijd. Bij een grote aanbouw moet je wel in de meeste gevallen een omgevingsvergunning aanvragen. Hieronder leggen we onder meer uit met welke voorwaarden u rekening moet houden.

Prijs van een grote aanbouw

Een grote uitbouw is een flinke investering, maar levert ook veel voordelen op. We noemen hieronder enkele indicatieprijzen, maar een aanbouw is natuurlijk in alle afmetingen te plaatsen. Het kostenplaatje van een uitbouw is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de materiaalkeuze en afwerkingen. Bij afwerkingen kun je denken aan het plaatsen van openslaande deuren of een lichtstraat.

Aanbouw per m2 (L x B) Geschatte kosten*

Aanbouw van 25 m2

± € 40.000 - 55.000,-

Gratis offertes

Lees meer

Aanbouw van 30 m2

± € 50.000 - 65.000,-

Gratis offertes

Lees meer

Aanbouw van 40 m2

± € 63.000 - 75.000,-

Gratis offertes

Lees meer

Aanbouw van 50 m2

± € 75.000 - 95.000,-

Gratis offertes

Lees meer

*Het gaat hier om indicatieve prijzen bij een aanbouw met een standaard afwerking. De geschatte kosten zijn inclusief plaatsing en btw.

Mogelijkheden grote uitbouw

grote uitbouw 2 verdiepingenEen aanbouw van een flink formaat biedt veel mogelijkheden. Je kunt de aanbouw plaatsen aan de achterzijde of zijkant van de woning en eventueel een uitbouw van twee verdiepingen realiseren. Wil je meer ruimte op zolder? Laat dan een dakopbouw plaatsen. Of creëer meer opbergruimte door een garage aan je woning te bouwen.

Grote aanbouw prijzen vergelijken?

Richtlijnen omgevingsvergunning

Wanneer je een grote uitbouw aan je woning plaatst, heb je vrijwel altijd een omgevingsvergunning nodig. Ook wanneer je een vergunning hebt ontvangen, moet je alsnog rekening houden met andere richtlijnen en voorwaarden. We hebben de informatie met betrekking tot vergunningen voor je op een rij gezet.

Uitbouw-offertes aanvragen

Wil je een grote aanbouw laten plaatsen aan je woning? Vraag dan via UitbouwKosten.nl kosteloos en vrijblijvend uitbouw-offertes aan. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat je met een deskundige specialist in zee gaat.

Matchen aan specialisten

Op basis van jouw offerte-aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte experts die in jouw regio actief zijn. Zij nemen telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken. Zo is het mogelijk om alle mogelijkheden te bespreken.

Vergelijk offertes

Je hoeft daarna alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. En je kiest vervolgens voor de deal en specialist die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag direct gratis offertes aan voor een grote uitbouw.