• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een aanbouw van 50m2?

uitbouw 50m2Een aanbouw met een oppervlakte van 50m2 kan niet overal geplaatst worden. Voor deze aanbouw moet je überhaupt beschikken over veel grond. Je mag namelijk niet zomaar al jouw grond volbouwen. Deze aanbouw is dus uitsluitend mogelijk bij de woningen met relatief veel te bebouwen grond rondom het huis.

Afmetingen uitbouw 50m2

Een aanbouw van 50m2 kan op verschillende manieren worden gerealiseerd, waaronder:

  • 5 x 10 meter;
  • 10 x 5 meter.

Aanbouw 50m2 prijzen vergelijken

Kosten uitbouw 50m2

De exacte prijs van een uitbouw van 50m2 is niet van tevoren te geven. De prijs is namelijk afhankelijk van onder meer de afmeting van de uitbouw, de materiaalkeuze, de soort uitbouw en de afwerking. Hieronder geven we een indicatie van de kosten van een uitbouw van 50m2.

Afmeting (m2) Geschatte kosten*
50m2 ± €75.000 – 95.000,-

Gratis offertes

*Het gaat hier om indicatieve prijzen bij een aanbouw met een standaard afwerking. De geschatte kosten zijn inclusief plaatsing en btw.

Regelgeving en vergunning

Je moet rekening houden met verschillende regelgeving wanneer je een aanbouw wilt laten plaatsen. De informatie over de richtlijnen en vergunningen hebben we voor je op een rijtje gezet. Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan direct gratis uitbouw-offertes aan. Het is daarnaast niet altijd zomaar mogelijk om een grote uitbouw te plaatsen. Je kunt zelf berekenen wat de maximaal toelaatbare bebouwingsoppervlakte is rondom jouw woning.

Aanbouw 50m2 prijzen vergelijken

Offertes aanvragen voor uitbouw

Een uitbouw van 50m2 is een flinke investering. Voor zo’n grote uitbouw heb je een specialist nodig die verstand heeft van zaken. De specialisten die bij ons zijn aangesloten beschikken over veel ervaring en vakkennis. Ze voldoen daarnaast aan onze strenge kwaliteitseisen.

Offertes aanvragen

Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan direct gratis uitbouw-offertes aan. Op basis van deze aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de buurt actief zijn. Zij nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken. Zo kun je alle mogelijkheden voor je uitbouw bespreken.

Slim vergelijken

Daarna hoef je alleen de offertes nog naast elkaar te leggen. De offertes verschillen nogal eens in prijs. Het is dus verstandig om ze goed met elkaar te vergelijken. Je kiest zelf voor de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken.