• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een aanbouw van 30m2?

uitbouw 30m2Een aanbouw van 30m2 is een flinke uitbreiding van jouw woning. Deze uitbouw levert een heleboel extra leefruimte en licht op, maar ook een stijging van de verkoopwaarde van jouw woning. Bij een uitbouw van 30m2 kun je denken aan een garage aan de zijkant van je huis. Of aan een grotere woonkamer of extra ruimte om jouw keuken geheel naar jouw wensen aan te passen. Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan gratis uitbouw-offertes aan.

Afmetingen uitbouw 30m2

  • 5 x 6 meter;
  • 6 x 5 meter.

Aanbouw 30m2 prijzen vergelijken

Kosten plaatsen van een uitbouw van 30m2

Een uitbouw van 30m2 levert een hoop voordelen op. Het is echter ook een flinke investering. De exacte kosten van een uitbouw worden onder meer bepaald door de afmetingen van de uitbouw. Zo is een uitbouw van 5 meter diepte en 6 meter breedte goedkoper dan een uitbouw van 6 meter diep en 5 meter breed. De diepte van een uitbouw heeft een hoger prijskaartje dan de breedte van een uitbouw. Andere factoren voor de prijs zijn de materiaalkeuze, de afwerking en de soort uitbouw.

Afmeting (m2) Geschatte kosten*
30m2 ± € 50.000 – 65.000,-

Gratis offertes

*Het gaat hier om indicatieve prijzen bij een aanbouw met een standaard afwerking. De geschatte kosten zijn inclusief plaatsing en btw.

Richtlijnen aanbouw 30m2

Aan het laten plaatsen van een uitbouw van 30m2 zijn verschillende regels verbonden. Je kunt niet altijd zomaar zonder vergunning een uitbouw plaatsen. Alle informatie met betrekking tot vergunningen en regelgeving hebben we op een rijtje gezet. Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan gratis uitbouw-offertes aan.

Vergunningvrij uitbouw 30m2

Je kunt niet zomaar jouw gehele grondgebied vergunningvrij vol bouwen. De maximaal toelaatbare bebouwingsoppervlakte is wel eenvoudig te berekenen. We hebben de berekening voor de maximaal toelaatbare bebouwingsoppervlakte voor je uitgezocht en bij elkaar gezet.

Aanbouw 30m2 prijzen vergelijken

Offertes aanvragen aanbouw

Het plaatsen van een aanbouw van 30m2 is geen kleine verandering. Je wilt hiervoor een ervaren specialist, die verstand van zaken heeft. De specialisten die bij ons zijn aangesloten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Zo weet je dat de experts over ervaring en vakkennis beschikken.

Offertes aanvragen

Vraag direct gratis uitbouw-offertes aan. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn. De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Tijdens een vrijblijvende afspraak kun je alle mogelijkheden met de experts bespreken.

Slim vergelijken

Daarna hoef je alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. De offertes kunnen nogal eens een prijsverschil hebben. Vandaar dat het verstandig is om de offertes naast elkaar te leggen. Je kiest vervolgens zelf de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken.