• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een aanbouw van 25m2?

aanbouw 25m2Een aanbouw van 25m2 brengt veel mogelijkheden met zich mee. Een uitbouw van dat formaat creëert veel extra leefruimte. Daarnaast stijgt in vrijwel alle gevallen ook de verkoopwaarde van een huis bij een aanbouw. Bij een uitbouw van 25m2 kun je denken aan een uitbouw over de hele zijkant of achterkant van een woning. Of een aanbouw van een bijkeuken, berging of garage. Vraag gratis uitbouw-offertes aan of lees verder voor meer informatie.

Afmetingen aanbouw 25m2

  • 2,5 x 10 meter;
  • 5 x 5 meter;

Aanbouw 25m2 prijzen vergelijken

Kosten uitbouw 25m2

De afmeting van een aanbouw is onder meer van invloed op de prijs. De diepte van een uitbouw is duurder dan de breedte van een uitbouw. Bijvoorbeeld, een aanbouw van 3 meter diepte en 4 meter breedte is goedkoper dan een aanbouw van 4 meter diepte en 3 meter breedte. Een diepere uitbouw levert wel vaak meer effectieve woonruimte op. Er zijn nog veel meer factoren van invloed op de prijs. Denk hierbij aan de materiaalkeuze, kosten van de voorbereiding en de afwerking van de uitbouw.

Afmeting (m2) Geschatte kosten*
25m2

± € 40.000 – 55.000,-

Gratis offertes

*Het gaat hier om indicatieve prijzen bij een aanbouw met een standaard afwerking. De geschatte kosten zijn inclusief plaatsing en btw.

Richtlijnen vergunning aanbouw

Bij een aanbouw van 25m2 moet je rekening houden met verschillende richtlijnen. We hebben de informatie met betrekking tot regelgeving en vergunningen voor je op een rijtje gezet. Weet je al dat je binnen nu en een jaar een uitbouw wilt laten plaatsen? Vraag dan gratis uitbouw-offertes aan.

Vergunningvrij bouwen

Het is niet toegestaan om zomaar vergunningvrij jouw hele grondgebied vol te bouwen. De toelaatbare oppervlakte van een uitbouw wordt bepaald aan de hand van het bebouwingsgebied van jouw woning. Je kunt zelf eenvoudig berekenen hoe groot jouw uitbouw maximaal mag zijn om hem vergunningvrij te kunnen bouwen. Wij hebben alle informatie met betrekking tot de maximaal toelaatbare bebouwingsoppervlakte voor je bij elkaar gezet.

Gratis offertes aanvragen

Als je een aanbouw wilt laten plaatsen van 25m2, is het belangrijk om een ervaren specialist in de arm te nemen. Een aanbouw is namelijk geen kleine investering. De specialisten die bij ons zijn aangesloten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Vrijblijvende afspraak maken

Wil je een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan gratis uitbouw-offertes aan. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die in jouw buurt actief zijn. Deze experts nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om een afspraak te maken met de experts. Zo kun je alle mogelijkheden bespreken bij jou thuis.

Vind de beste deal

Je hoeft daarna alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. Omdat de offertes nogal eens in prijs verschillen, is het verstandig om ze naast elkaar te leggen. Je kiest zelf voor de specialist die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis offertes aan voor een uitbouw van 25m2.