• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een aanbouw van 20m2?

uitbouw 20m2Met een uitbouw van 20m2 creëer je veel extra leefruimte in een woning. Meer ruimte is niet het enige voordeel van een uitbouw. De verkoopwaarde van je huis gaat ook vrijwel zeker omhoog. Je kunt de achterzijde of zijkant van je woning uitbouwen. Of jouw woonkamer, keuken of zolder verg. Daarnaast is het ook mogelijk om met 20m2 een tuinkamer, berging of serre te laten plaatsen. Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan gratis uitbouw-offertes aan.

Afmetingen uitbouw 20m2

  • 2,5 x 8 meter;
  • 4 x 5 meter;

  • 5 x 4 meter;
  • 8 x 2,5 meter.

Uitbouw 20m2 prijzen vergelijken

Kosten van uitbouw van 20m2

De exacte prijs van een uitbouw is lastig te geven. De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de afmeting van de uitbouw. De diepte van een uitbouw brengt hogere kosten met zich mee, dan de breedte van een uitbouw.

Bijvoorbeeld: een aanbouw van 4 meter diep en 5 meter breed is goedkoper dan een aanbouw van 5 meter diep en 4 meter breed. Hoewel een meter diepte een hoger prijskaartje heeft dan een meter breedte, levert het wel meer effectieve woonruimte op. Hieronder geven we een prijsindicatie van een uitbouw van 20m2.

Afmeting (m2) Geschatte kosten*
20m2

± € 33.000 – 40.000,-

Gratis offertes

*Het gaat hier om indicatieve prijzen bij een aanbouw met een standaard afwerking. De geschatte kosten zijn inclusief plaatsing en btw.

Vergunningvrij bouwen?

Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan gratis offertes aan voor een uitbouw. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, beschikken over veel ervaring en expertise. Zij begeleiden je tijdens het hele uitbouw-traject. Verdiep je je liever eerst nog wat verder in het uitbouw-traject? Een uitbouw van 20m2 kan soms zonder vergunning worden geplaatst. Wil je weten of dit ook voor jouw uitbouw geldt? Wij hebben alle informatie met betrekking tot vergunningen en regelgeving voor je op een rijtje gezet.

Gratis aanbouw-offertes aanvragen

Het plaatsen van een uitbouw is geen kleine verandering en je wilt graag dat alles goed gaat. Daarom ben je op zoek naar een specialist met ervaring en expertise. De experts die bij ons zijn aangesloten, voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Offertes aanvragen

Wil je een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan gratis offertes aan voor een uitbouw. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die actief zijn in jouw regio. De specialisten nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op. Het is verstandig om een vrijblijvende afspraak te maken met de experts. Je kunt dan bij jou thuis alle mogelijkheden bespreken.

Slim vergelijken

Na de vrijblijvende afspraak leg je alleen nog de offertes naast elkaar. De offertes verschillen vaak van prijs, waardoor het verstandig is ze goed te vergelijken. Je kiest vervolgens zelf de deal die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren tot wel 45%. Dat is slim vergelijken. Vraag direct gratis maximaal vijf offertes aan voor een uitbouw van 20m2.