• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een aanbouw van 15m2?

aanbouw van 15m2Wil je een aanbouw van 15m2 laten plaatsen? Een uitbouw van 15m2 kan al veel extra leefruimte opleveren. Bij sommige uitbouwen is een vergunning vereist, bij anderen is het plaatsen vergunningvrij mogelijk. Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan gratis uitbouw-offertes aan.

Afmetingen uitbouw 15m2

Een uitbouw van 15m2 kan in verschillende afmetingen geplaatst worden, waaronder:

  • 2 x 7,5 meter;
  • 3 x 5 meter;

  • 5 x 3 meter;
  • 7,5 x 2 meter.

Kosten aanbouw 15m2

De exacte kosten van een uitbouw zijn lastig vast te stellen. De prijs is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de afmeting van de uitbouw. De kosten van een uitbouw van 3 bij 5 meter en van een uitbouw van 5 bij 3 meter verschillen. De diepte van een uitbouw brengt hogere kosten met zich mee, dan de breedte van de uitbouw. Over het algemeen levert de diepte alleen wel meer effectieve woonruimte op. Hieronder vind je een prijsindicatie van een uitbouw van 15m2.

Afmeting (m2) Geschatte kosten*
15m2 ± € 28.000 - 36.000,-

Gratis offertes

*Het gaat hier om indicatieve prijzen bij een aanbouw met een standaard afwerking. De geschatte kosten zijn inclusief plaatsing en btw.

Aanbouw 15m2 prijzen vergelijken

Richtlijn uitbouw 15m2

Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan gratis offertes aan voor een uitbouw. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, beschikken over de nodige ervaring en expertise. Zij informeren en adviseren je graag gedurende het gehele uitbouw-traject.

Verdiep je je liever nog wat meer in de informatie met betrekking tot een uitbouw? Wij hebben al deze informatie over vergunningen en regelgeving voor je op een rijtje gezet.

Offertes aanvragen 15m2 uitbouw

Wanneer je een uitbouw laat plaatsen, wil je graag dat dit goed gebeurt. Dit betekent dat je op zoek bent naar een specialist met ervaring en expertise. De experts die bij ons zijn aangesloten, voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Offertes aanvragen

Vraag gratis offertes aan voor een uitbouw. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die in jouw regio actief zijn. De specialisten nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om een afspraak te maken met de specialisten. Je kunt dan alle mogelijkheden bij jou thuis met de specialist bespreken.

Vergelijk slim

Je hoeft daarna alleen nog maar de offertes naast elkaar te leggen. Je kiest zelf voor de specialist die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren tot wel 45%. Dat is slim vergelijken. Vraag direct gratis offertes aan voor een uitbouw van 15m2.