• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een aanbouw van 12m2?

uitbouw 12m2Een aanbouw van 12m2 brengt veel voordelen met zich mee. Deze uitbouw vergroot de leefruimte, maar verbetert vaak ook de lichtinval van een woning. Daarnaast stijgt de verkoopwaarde van een woning dankzij een uitbouw. Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan gratis uitbouw-offertes aan.

Afmetingen uitbouw 12m2

Een uitbouw van 12m2 kan verschillende afmetingen bevatten, waaronder:

  • 2 x 6 meter;
  • 3 x 4 meter;
  • 4 x 3 meter;
  • 6 x 2 meter.

Aanbouw 12m2 prijzen vergelijken

Kosten aanbouw 12m2

De exacte prijs van een aanbouw is lastig te bepalen. De kosten worden bepaald door meerdere factoren, waaronder de afmetingen van de aanbouw. De prijs van een uitbouw is verschillend bij een afmeting van 3 bij 4 meter of van 4 bij 3 meter. De diepte van de aanbouw is doorgaans duurder dan de breedte van een aanbouw. Naast de afmeting is ook de materiaalkeuze van belang. Net als de soort uitbouw en de afwerking. Hieronder geven we een prijsindicatie van een aanbouw van 12m2.

Afmeting (m2) Geschatte kosten*
12m2 ± € 22.000 - 28.000,-

Gratis offertes

*Het gaat hier om indicatieve prijzen bij een aanbouw met een standaard afwerking. De geschatte kosten zijn inclusief plaatsing en btw.

Richtlijnen uitbouw 12m2

Voor een uitbouw hoef je niet altijd een vergunning te hebben. Zelfs als je geen vergunning nodig hebt, moet je je wel aan allerlei regelgeving houden. Ben je benieuwd welke eisen er zijn voor vergunningvrij bouwen? Wij zochten het voor je uit. Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan gratis uitbouw-offertes aan. Als je je liever eerst nog wat verder verdiept in de wereld van het uitbouwen: wij hebben de informatie voor regelgeving en vergunningen voor je uitgezocht.

Uitbouw-offertes aanvragen

Ben je op zoek naar een expert die jouw gewenste aanbouw kan realiseren? Dan ben je bij UitbouwKosten.nl aan het juiste adres. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. De experts zijn ervaren en beschikken over meer dan voldoende expertise.

Offertes aanvragen

Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan direct gratis uitbouw-offertes aan. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die bij jou in de regio actief zijn. De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten. Op die manier kun je alle mogelijkheden bespreken.

Slim vergelijken

Daarna hoef je alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. Je kiest zelf de deal die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren tot wel 45%. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis offertes aan voor een uitbouw van 12m2.