• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Wat kost een aanbouw van 8 meter?

Een aanbouw van 8 meter is een flinke investering. Om die reden is het belangrijk om alle informatie met betrekking tot een aanbouw goed door te nemen. Een uitbouw van 8 meter kan in Nederland niet zomaar zonder vergunning geplaatst worden. Onder meer jouw woning en het grondgebied bepalen uiteindelijk of een uitbouw met bouwvergunning wel mogelijk is. Wij hebben meer informatie op een rijtje gezet over vergunningvrij bouwen en de voorwaarden om een aanbouw te mogen plaatsen.

Aanbouw 8 meter prijzen vergelijken

Kosten aanbouw 8 meter

De kosten van een aanbouw van 8 meter zijn lastig in te schatten. De prijs van een uitbouw is afhankelijk van meerdere factoren. Bij een grotere uitbouw is het nog lastiger om een exacte prijs te kunnen geven. Onder meer de materiaalkeuze, afmetingen van de uitbouw, soort uitbouw en afwerking zijn van invloed op de prijs. Hieronder geven we een indicatie van de kosten, om je toch enig beeld te geven van het prijskaartje van een uitbouw.

Afmetingen (L x B = m2)
Geschatte kosten*
8 x 2 = 16m2 ± € 28.500 - 38.500,-

Gratis offertes

8 x 3 = 24m2 ± € 39.000 - 52.000,- Gratis offertes
8 x 4 = 32m2 ± € 53.000 - 67.000,- Gratis offertes
8 x 5 = 40m2 ± € 63.000 - 75.000,- Gratis offertes
8 x 6 = 48m2 ± € 72.500 - 91.000,- Gratis offertes

*Het gaat hier om indicatieve prijzen bij een aanbouw met een standaard afwerking. De geschatte kosten zijn inclusief plaatsing en btw.

Gratis offertes aanvragen uitbouw 8 meter

Een uitbouw van 8 meter is een flinke investering. Je wilt zo’n grote aanbouw natuurlijk laten doen door een ervaren specialist. De experts die bij ons zijn aangesloten, hebben verstand van zaken en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Vraag gratis offertes aan voor een uitbouw.

Vrijblijvende afspraak

Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die actief zijn in jouw regio. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Het is verstandig om een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kun je al jouw vragen stellen en de mogelijkheden en het kostenplaatje bespreken.

Slim vergelijken

Je hoeft daarna alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. De prijzen kunnen per offerte verschillen. Daarom is het raadzaam om de offertes naast elkaar te leggen. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren tot wel 45%. Vraag nu gratis offertes aan voor een uitbouw van 8 meter.