• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Wat kost een aanbouw van 7 meter?

Wil je meer ruimte creëren in en rondom je woning? Ga dan voor een aanbouw , bijvoorbeeld met een diepte van 7 meter. Een uitbouw van 7 meter diepte zie je niet vaak bij rijtjeshuizen en midden in woonwijken. Vaak mag zo’n aanbouw niet aan een tussenwoning geplaatst worden, maar wel aan een villa of vrijstaande woning. De specialisten die bij ons zijn aangesloten kunnen je informeren en adviseren over de verschillende mogelijkheden. Wij hebben alle informatie met betrekking tot vergunningen voor je op een rijtje gezet. Wil je sowieso binnen een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan gratis uitbouw-offertes aan.

Aanbouw 7 meter prijzen vergelijken

Kosten aanbouw 7 meter

Een uitbouw met een diepte van 7 meter is een grote en ingrijpende verandering. De kosten van een uitbouw van 7 meter gaan van €26.000,- tot wel meer dan €80.000,-. Het verschil in kosten wordt onder meer bepaald door de materiaalkeuze, afmetingen van de uitbouw, afwerking en de soort uitbouw. Hieronder geven we een indicatie van de prijzen bij een grote uitbouw van 7 meter.

Afmetingen (L x B = m2)
Geschatte kosten*
7 x 2 = 14m2 ± € 26.000 - 33.000,-

Gratis offertes

7 x 3 = 21m2 ± € 34.500 - 43.000,- Gratis offertes
7 x 4 = 28m2 ± € 46.000 - 61.000,- Gratis offertes
7 x 5 = 35m2 ± € 57.500 - 70.000,- Gratis offertes
7 x 6 = 42m2 ± € 65.000 - 79.000,- Gratis offertes

*Het gaat hier om indicatieve prijzen bij een aanbouw met een standaard afwerking. De geschatte kosten zijn inclusief plaatsing en btw.

Bouwen zonder vergunning?

Bij het plaatsen van een uitbouw moet je je aan veel regels en voorwaarden houden. Soms is het mogelijk om zonder vergunning te bouwen, maar vaak heb je wel een vergunning nodig. Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan gratis offertes aan voor een uitbouw.

Wil je je eerst nog verder oriënteren? We hebben de informatie met betrekking tot vergunningen, regels en voorwaarden voor je op een rijtje gezet.

Gratis uitbouw-offertes aanvragen

Een uitbouw van 7 meter aan je woning plaatsen is een grote investering. Het is daarom belangrijk dat je een ervaren specialist in de arm neemt die over de vakkennis beschikt. De specialisten die bij ons zijn aangesloten voldoen aan onze kwaliteitseisen. En ze zijn geselecteerd op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Vrijblijvende afspraak met experts

Vraag gratis offertes aan voor een uitbouw. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die bij jou in de regio actief zijn. De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Het is verstandig om een afspraak te maken met de experts. Je kunt met de experts alle mogelijkheden en het kostenplaatje bespreken.

Vergelijk slim

Je hoeft daarna alleen de offertes nog met elkaar te vergelijken. De prijzen kunnen per offerte verschillen. Daarom is het ook zo belangrijk om de offertes goed naast elkaar te leggen. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren tot wel 45%. Vraag nu gratis offertes aan voor een uitbouw van 7 meter.