• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Wat kost een aanbouw van 6 meter?

Wil je een aanbouw van 6 meter aan je huis laten plaatsen? Er zijn diverse mogelijkheden met een uitbouw van dit formaat. Een uitbouw met een dieptemaat van 6 meter zien we vooral terug aan de zijkant of achterzijde van een woning. Een garage is een voorbeeld van een uitbouw van 6 meter. Ook kan een uitbouw van zes meter een uitbouw zijn over de volledige achterkant van een woning.

Aanbouw 6 meter prijzen vergelijken

Richtlijnen uitbouw 6 meter

Weet je al dat je binnen een jaar een uitbouw wilt laten plaatsen? Vraag dan gratis offertes aan voor jouw uitbouw. De specialisten die bij ons zijn aangesloten voorzien je van alle benodigde informatie.

Wil je je eerst nog verder oriënteren? Bij een uitbouw van 6 meter heb je soms wel en soms geen vergunning nodig. We hebben alle informatie met betrekking tot vergunningen voor je op een rijtje gezet.

Zes meter uitbouw kosten

De kosten van een aanbouw van 6 meter worden door meerdere factoren bepaald. De materiaalkeuze, de afmetingen van de uitbouw, de soort uitbouw en de afwerking zijn van invloed op de prijs. Hieronder geven we een prijsindicatie van een aanbouw van 6 meter diepte (lengte). Deze geschatte kosten gaan over een uitbouw met een standaard afwerking, waarbij de uitbouw doorgaans van een plafond, vloer, muren, kozijnen, ramen en deuren is voorzien.

Afmetingen (L x B = m2) Geschatte kosten*
6 x 2 = 12m2 ± € 20.000 - 25.000,-

Gratis offertes

6 x 3 = 18m2 ± € 30.000 - 38.000,- Gratis offertes
6 x 4 = 24m2 ± € 39.000 - 52.000,- Gratis offertes
6 x 5 = 30m2 ± € 50.000 - 65.000,- Gratis offertes
6 x 6 = 36m2 ± € 57.500 - 71.000,-

Gratis offertes

*Het gaat hier om indicatieve prijzen bij een aanbouw met een standaard afwerking. De geschatte kosten zijn inclusief plaatsing en btw.

Gratis offertes uitbouw 6 meter

Een aanbouw van 6 meter is een flinke investering. Het is belangrijk dat je voor deze aanbouw een echte specialist in de arm neemt. De uitbouw-specialisten die bij ons zijn aangesloten, zijn geselecteerd op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ze voldoen daarnaast ook aan onze strenge kwaliteitseisen. Door gratis offertes bij ons aan te vragen kun je de mogelijkheden en kosten voor een uitbouw met elkaar vergelijken.

Vergelijk slim

Je ontvangt gratis offertes van maximaal vijf specialisten die bij jou in de regio actief zijn. Dit gebeurt op basis van jouw ingevulde aanvraag. De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. We raden je aan om een afspraak te maken met de specialisten. Zo kun je de mogelijkheden en kosten met de specialist bespreken. Daarna hoef je alleen de offertes nog met elkaar te vergelijken. Je kiest zelf voor de specialist die het beste bij je past. Vraag gratis offertes aan voor een uitbouw van 6 meter.