• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Wat kost een aanbouw van 1 meter?

Een aanbouw van 1 meter aan een woning lijkt klein, maar zorgt voor veel extra ruimte en licht. Een aanbouw van een meter diepte zie je vooral aan de voorzijde van een woning. Door de criteria die door de gemeente zijn opgesteld, is een aanbouw van 1 tot 1,5 meter aan de voorzijde van een huis meer regel dan uitzondering. Dit is dan bijvoorbeeld een erker, dakkapel of dakopbouw. Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag direct gratis offertes aan voor een aanbouw van 1 meter.

Kosten uitbouw 1 meter

De exacte kosten van een uitbouw worden onder meer bepaald door de materiaalkeuze, de afmetingen van de uitbouw, de afwerking en de soort uitbouw. Het is lastig om een exacte prijs te geven, maar we geven hieronder een prijsindicatie van een uitbouw van 1 meter diepte. Bij deze prijs is een standaard afwerking meegenomen. Bij een standaard afwerking is de uitbouw doorgaans voorzien van een plafond, muren, kozijnen, ramen, deuren en een vloer.

Diepte (in meters) Geschatte kosten*
Aanbouw van 1 meter

± € 15.000 - 18.000,-

Gratis offertes

*Het gaat hier om indicatieve prijzen bij een aanbouw met een standaard afwerking. De geschatte kosten zijn inclusief plaatsing en btw.

Uitbouw van 1 meter

Een uitbouw van 1 meter lijkt weinig bij te dragen aan een woning, maar kan de ruimte van een woning of kamer toch aanzienlijk verbeteren. Een erker met veel ramen zorgt voor extra licht en ruimte in jouw woonkamer. Een dakkapel geeft met een kleine uitbouw al veel meer hoogte, en daarmee ruimte, aan een zolder.

Richtlijnen aanbouw voorzijde woning

Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen aan jouw woning? Vraag dan direct gratis offertes aan voor een uitbouw. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Ben je je nog aan het oriënteren op het verlengen van je woning? Bij een uitbouw is soms wel en soms geen vergunning vereist. Om er zeker van te zijn of je een vergunning moet aanvragen, hebben we de informatie met betrekking tot vergunningen voor je op een rijtje gezet.

Ontvang prijsopgave van uitbouw van 1 meter

Offertes aanvragen en specialisten vergelijken

De specialisten die bij ons zijn aangesloten, zijn geselecteerd op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Deze experts voldoen daarnaast ook aan onze strenge kwaliteitseisen. Om goed geïnformeerd een specialist te kiezen, vraag je bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan.

Vrijblijvende afspraak met experts

Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die bij jou in de regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Tijdens een vrijblijvende afspraak kun je al jouw wensen en eisen met de specialist bespreken. Daarnaast berekent de expert de exacte kosten voor de uitbouw bij jou thuis.

Offertes vergelijken

Je hoeft vervolgens alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. En de specialist te kiezen met de beste deal. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis maximaal vijf offertes aan voor een uitbouw.