• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Utrecht

Aannemer inhuren in Utrecht

De afgelopen maanden hebben wij voor tientallen mensen uit de provincie Utrecht gezorgd dat zij zeer goedkoop een aannemer konden inhuren voor een aanbouw of uitbouw. Onze tevreden klanten hebben veel op de eigenlijke prijs kunnen bezuinigen en zijn nu blij met meer woonruimte, een woning die meer waard is geworden en in veel gevallen ook een stuk meer natuurlijk licht in hun huis.

Aanbouw of uitbouw kosten

Een stel componenten bepalen voor een zeer groot deel de kosten. Een aantal kostenposten is onvermijdelijk. Een solide fundering heeft u bijvoorbeeld nodig. Bij andere factoren kunt u juist de beslissing nemen om hierop te besparen. Zo kunt u kiezen voor minder kubieke meters in de nieuwbouw, beslissen om het afwerkgedeelte zelf te doen (‘cascobouw’) of verordonneren dat de aannemer minder dure materialen gebruikt. Het bouwbedrijf dat op het eerste gezicht de gunstigste offerte heeft uitgebracht, spart graag met u over dit soort zaken om uiteindelijk tot een voorstel te komen dat geheel binnen uw budget past!

Bent u ook benieuwd...

…of de aannemers waarmee wij samenwerken prijzen hanteren die in uw budget passen? Vraag dan nu hier meerdere offertes aan en wellicht beschikt u over een tijdje al over een grotere woonkamer, keuken, bijkeuken, garage of kunt u gebruikmaken van een spiksplinternieuwe erker!

Gecontroleerde bouwbedrijven uit Utrecht

Iedere aannemer die voor ons prijsopgaven doet, is zorgvuldig door ons doorgelicht. We letten daarbij op service, kwaliteit, prijzen en behaalde certificaten. Het is een bekend gegeven dat er aannemingsbedrijven zijn die bezuinigen op bijv. materialen of de fundering. Aangezien dit onveilige situaties kan opleveren, is dit bij onze screening een extra punt van aandacht.

Vrijblijvend aannemers in Utrecht vergelijken

Geeft u nu de gevraagde gegevens door, dan kan al snel de eerste schop de grond in. Zeer binnenkort zult u namelijk verscheidene prijsopgaven in uw bezit hebben. Wij adviseren u om eerst een persoonlijk gesprek aan te gaan met de aannemer uit de provincie Utrecht met de scherpste offerte, voordat u de aanneemovereenkomst aangaat. In het gunstigste geval kan dan al na enkele dagen begonnen worden met de nieuwbouw!