• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Uitbouw tussenwoning

Een tussenwoning heeft niet altijd veel ruimte rondom het huis. Toch is het wel degelijk mogelijk om een uitbouw aan een tussenwoning of rijtjeshuis te laten plaatsen. Het is wel belangrijk om tijdens een uitbouw aan een tussenwoning rekening te houden met je buren en andere omwonenden. Door die omwonenden en beperkte ruimte heb je wel vaak een vergunning nodig.

Mogelijkheden aanbouw tussenwoning

aanbouw tussenwoningBij een tussenwoning is vaak geen grote uitbouw mogelijk, Maar ook een kleine uitbouw heeft al veel voordelen. Een uitbouw met kleine afmetingen kan al een heleboel extra leefruimte opleveren. Je kunt bijvoorbeeld met een ondiepe erker al de nodige ruimte toevoegen aan je woonkamer. Of een bijkeuken of berging plaatsen met behulp van een uitbouw aan de achterzijde van je woning. Wil je op zolder meer ruimte creëren? Laat dan een dakopbouw in de vorm van een dakkapel of nokverhoging plaatsen.

Prijzen vergelijken aanbouw tussenwoning

Richtlijnen uitbouw tussenwoning

Wanneer je een uitbouw wilt laten plaatsen aan een tussenwoning of rijtjeshuis, heb je in veel gevallen een vergunning nodig. Aan de voorzijde van je rijtjeswoning mag je sowieso niet vergunningvrij een aanbouw plaatsen. Om aan de achterzijde vergunningvrij een uitbouw te laten plaatsen, moet je rekening houden met verschillende voorwaarden. Alle informatie met betrekking tot regelgeving en vergunningen hebben we voor je op een rijtje gezet. Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan direct gratis uitbouw-offertes aan.

Kosten aanbouw tussenwoning

uitbouw tussenwoningDe exacte prijs voor een uitbouw aan een tussenwoning is lastig vast te stellen. Er spelen meerdere factoren een rol, waaronder de materiaalkeuze en de soort uitbouw. Om je toch een idee van de kosten te geven, hebben we een indicatieve prijslijst opgesteld. Bij een tussenwoning is het wellicht een idee om samen met je buren een uitbouw te laten plaatsen. Je buren hebben dan minder overlast van jouw aanbouw, maar je kunt ook een deel van de kosten delen.

Uitbouw-offertes tussenwoning aanvragen

Ben je op zoek naar een ervaren aannemer om een uitbouw te laten plaatsen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij koppelen je aan vijf geschikte specialisten die actief zijn in jouw regio. Je hoeft alleen maar gratis offertes voor een uitbouw aan te vragen.

Vrijblijvende afspraak met specialist

Op basis van die aanvraag ‘matchen’ we jou aan de beste specialisten. Maximaal vijf geschikte aannemers nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken met de aannemers. Zo kun je alle mogelijkheden en wensen met betrekking tot jouw uitbouw bespreken.

Vind de beste deal

Daarna hoef je alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. Je kiest zelf de deal die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren tot wel 45%. Dat is slim vergelijken. Vraag direct gratis offertes aan voor een uitbouw aan jouw tussenwoning.