• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Uitbouw jaren 30 woning

De jaren 30 woning kan ook voorzien worden van een uitbouw. In Nederland zijn er nog steeds veel woningen uit de jaren dertig van de vorige eeuw te vinden. Deze bouwstijl is een combinatie van romantische en klassieke kenmerken. Door de kenmerkende uitstraling wordt een uitbouw bij een jaren 30 woning vaak in dezelfde stijl geplaatst. Tegenwoordig willen veel mensen een huis uitbouwen of verbouwen in de stijl van de jaren 30. De belangrijkste kenmerken van een jaren 30 woning zijn:‚Äč

  • Glas-in-lood;
  • Royale dak- en geveloverstekken;
  • Fraaie entreepartijen;
  • Bijzondere vormgeving kozijnen en ramen;
  • Veel details;
  • Paneeldeuren.

Mogelijkheden aanbouw jaren 30 woning

Een jaren 30 woning heeft verschillende mogelijkheden voor een aanbouw. Een erker of een uitbouw aan de achterzijde van het huis komt goed tot zijn recht bij een woning in deze stijl. Enkele voorbeelden voor een aanbouw aan een jaren 30 woning:

Moderne technieken uitbouw

Een jaren 30 woning brengt ook enkele nadelen met zich mee. De woning is vaak niet goed geïsoleerd, is tochtig en heeft geen dubbel glas. Deze nadelen kunnen tijdens een uitbouw of aanbouw ook gelijk worden weggewerkt. Op deze manier hebben je woning én uitbouw een jaren 30 uitstraling, maar dan met de moderne technieken.

Aanbouw jaren 30 woning prijzen vergelijken

Richtlijnen uitbouw jaren 30 woning

aanbouw jaren 30 woningJe moet bij een aanbouw rekening houden met verschillende regels en voorwaarden. Ook bij een jaren 30 woning kun je soms vergunningvrij een uitbouw laten plaatsen. De richtlijnen voor het al dan niet vergunningvrij bouwen vind je op onze pagina over regelgeving en vergunningen.

Prijs jaren 30 woning uitbouw

De kosten van een aanbouw bij een jaren 30 woning zijn lastig te bepalen. De prijs is afhankelijk van meerdere factoren. Toch hebben we een indicatieve prijslijst voor je opgesteld.

Vraag kosten op via gratis offertes

Een uitbouw aan jouw woning is een flinke investering. Het is daarom belangrijk dat je hiervoor een ervaren en vakkundige aannemer in de arm neemt. De specialisten die bij ons zijn aangesloten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Specialisten vergelijken

Vraag gratis uitbouw-offertes aan via UitbouwKosten.nl. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte experts die in jouw regio actief zijn. Deze experts nemen telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om een afspraak te maken, zodat je alle mogelijkheden kunt bespreken.

Vind de beste deal

Daarna leg je de offertes naast elkaar. De prijzen van de offertes kunnen verschillen. Daarom is het verstandig om de offertes goed te vergelijken. Je kiest vervolgens zelf voor de specialist die het beste bij je past. Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan direct gratis uitbouw-offertes aan. De specialisten die bij ons zijn aangesloten begeleiden je bij het gehele uitbouw-traject.