• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Aanbouw herenhuis

Een herenhuis heeft relatief veel woonruimte, maar ook hierbij is een aanbouw mogelijk. Een herenhuis heeft minimaal twee woonlagen. Een herenhuis kan een rijtjeshuis of een vrijstaand huis zijn. Veel herenhuizen bevinden zich buiten de steden, maar veel grachtenpanden in bijvoorbeeld Amsterdam zijn ook herenhuizen. Je hebt verschillende opties als je een uitbouw aan je herenhuis wilt laten plaatsen.

Mogelijkheden aanbouw herenhuis

Bij een aanbouw van een herenhuis heb je de keuze uit verschillende materialen. De uitbouw kan onder meer bestaan uit hout, glas of kunststof. Ook een gemetselde uitbouw behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er enkele voorbeelden waar je een uitbouw aan een herenhuis kunt laten plaatsen:

Aanbouw herenhuis prijzen vergelijken

Richtlijnen uitbouw herenhuis

Aanbouw herenhuisOm een uitbouw te laten plaatsen, moet je voldoen aan verschillende richtlijnen en voorwaarden. Soms is het mogelijk om vergunningvrij een aanbouw te bouwen, maar alsnog moet je rekening houden met bepaalde regelgeving. De informatie met betrekking tot vergunningen hebben we voor je op een rijtje gezet.

Kosten herenhuis aanbouw

Het is lastig om een exacte prijs te geven van een uitbouw aan een herenhuis. De kosten worden bepaald door verschillende factoren, waaronder de materiaalkeuze, de afwerking en de soort uitbouw. We hebben wel een indicatieve prijslijst voor je opgesteld. Houd wel in gedachten dat het exacte bedrag nog flink kan oplopen.

Offertes aanvragen uitbouw herenhuis

Wil je binnen nu en een jaar een aanbouw aan jouw herenhuis laten plaatsen? Vraag dan direct gratis uitbouw-offertes aan. Op basis van deze aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte aannemers die bij jou in de buurt actief zijn. Deze specialisten, die bij ons zijn aangesloten, voldoen allemaal aan onze strenge kwaliteitseisen.

Specialisten vergelijken

De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken met deze aannemers. Op deze manier kun je alle mogelijkheden over de uitbouw bespreken.

Vind de beste deal

Daarna hoef je alleen de offertes nog maar met elkaar te vergelijken. Je bepaalt zelf welke offerte en specialist het beste bij je past. Je kiest dus helemaal zelf met welke aannemer je uiteindelijk in zee gaat. Deze manier van besparen kan je een besparing opleveren tot wel 45%. Dat is slim vergelijken. Vraag nu direct gratis uitbouw-offertes aan.