• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Uitbouw bungalow

Een bungalow is een gelijkvloerse woning. Om deze reden bestaat een aanbouw aan een bungalow ook vrijwel altijd uit slechts één verdieping. In veel gevallen wordt het leef- of woongedeelte uitgebreid met een uitbouw.

Mogelijkheden uitbouw bungalow

Een uitbouw van een bungalow vindt vaak plaats om het woon- en leefgedeelte te vergroten. Enkele mogelijkheden voor een uitbouw van een bungalow:

Vergelijk prijzen aanbouw bungalow

Richtlijnen voor een uitbouw

Welke uitbouw je ook kiest, het is altijd belangrijk om rekening te houden met de regels en voorwaarden voor het plaatsen van een aanbouw. Bungalows maken vaak onderdeel uit van een park, maar ook dan moet je in veel gevallen een vergunningaanvraag indienen bij de gemeente. We hebben alle regels en voorwaarden voor je op een rij gezet.

Prijs aanbouw aan bungalow

De kosten van een aanbouw aan een bungalow zijn afhankelijk van verschillende factoren. We kunnen hierom enkel een prijsindicatie geven voor een uitbouw‚Äč.

Uitbouw-offertes voor bungalow aanvragen

Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw laten plaatsen? Vraag dan vrijblijvend en gratis uitbouw-offertes aan bij UitbouwKosten.nl. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, kunnen je tijdens het gehele uitbouw-traject begeleiden en van advies voorzien. Op basis van jouw offerte-aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de buurt actief zijn. Deze uitbouw-experts nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op.

Slim vergelijken

Het is mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken met de experts. Zo leer je de bedrijven kennen en kun je alle mogelijkheden bespreken. Je vergelijkt daarna zelf de offertes met elkaar en kiest voor de beste deal. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis uitbouw-offertes aan voor een bungalow.