• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Aanbouw boerderij

Een boerderij heeft meestal al veel ruimte in en rondom de woning. Toch is het mogelijk dat je meer leefruimte wilt creëren of de woning anders in wilt delen. Door een uitbouw te laten plaatsen kun je dit verwezenlijken. Het uitbouwen van een boerderij gaat vaak om een grotere uitbouw, wat veel extra woonruimte of bergruimte oplevert. Je kunt bij een aanbouw aan een boerderij kiezen uit veel verschillende mogelijkheden en stijlen.

Mogelijkheden uitbouw boerderij

Bij een uitbouw van een boerderij heb je veel verschillende mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om de authentieke stijl van je boerderij door te trekken naar de uitbouw. Maar je kunt ook juist voor een moderne uitstraling gaan. Het is dan mogelijk om veel glas en staal te gebruiken in de uitbouw. Dit zijn enkele mogelijkheden van een uitbouw bij een boerderij:

Richtlijnen aanbouw boerderij

uitbouw woonboerderijHet plaatsen van een aanbouw bij een boerderij brengt verschillende regels en voorwaarden met zich mee. Soms mag je vergunningvrij bouwen, maar in veel gevallen heb je wel een vergunning nodig. Het is dan belangrijk om uit te zoeken welk percentage van jouw grondgebied bebouwd mag worden. En om te kijken of je een vergunning nodig hebt.

Uitbouw boerderij prijzen vergelijken

Kosten boerderij aanbouw

aanbouw boerderijDe kosten van een uitbouw aan een boerderij kunnen flink oplopen. De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals materiaalkeuze en soort uitbouw. We hebben wel een indicatieve prijslijst opgesteld.

Uitbouw-offertes boerderij aanvragen

Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw aan je boerderij laten bouwen? Vraag dan gratis uitbouw-offertes aan. Op basis van deze aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte aannemers die actief zijn in jouw regio. Deze specialisten zijn bij ons aangesloten en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Experts vergelijken

De experts nemen telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om een afspraak te maken met de experts. Zo kun je alle mogelijkheden over de uitbouw bespreken.

Vind de beste deal

Je hoeft daarna alleen de offertes nog naast elkaar te leggen. Je bepaalt zelf welke offerte en specialist het beste bij je past. En je kiest zelf met welke specialist je in zee gaat. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren tot wel 45%. Dat is slim vergelijken. Vraag nu direct gratis maximaal vijf uitbouw-offertes aan voor jouw boerderij.