• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Zolder

Wil je meer ruimte creëren op zolder of je zolderverdieping een andere invulling geven? Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw zolder met een uitbouw te vergroten. Je kunt bijvoorbeeld een dakkapel of dakopbouw laten plaatsen.

Dakkapel laten plaatsen

dakkapel zolder uitbouwEen dakkapel is een veelvoorkomende verbouwing aan een woning. Op deze manier creëer je meer ruimte op zolder en meer lichtinval. Dankzij de extra ruimte krijg je vaak een extra kamer op zolder. Voor meer informatie over dakkapellen ga je naar Dakkappellen.com.

Dakopbouw laten plaatsen

dakopbouw uitbouw zolderEen dakopbouw is een verhoging van (een deel van) het dak. Er wordt bij een dakopbouw meer ruimte gecreëerd dan bij de aanbouw van een dakkapel. De hoogte van het dak wordt namelijk verhoogd bij een dakopbouw en dit is bij een dakkapel niet het geval. Een andere benaming voor een dakopbouw is ook wel een nokverhoging. Dit woord spreekt voor zich: de nok van de woning wordt verhoogd.

Mogelijkheden uitbouw zolder

Het uitbouwen van een zolder zorgt voor verschillende mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om een studeerkamer te maken van je zolder. Maar ook een werkplek of slaapkamer behoort tot de mogelijkheden. Het komt ook wel eens voor dat er een badkamer op zolder wordt geplaatst.

Richtlijnen aanbouw zolder

Bij het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw heb je in bijna alle gevallen een omgevingsvergunning nodig. We hebben alle regelgeving en voorwaarden van een vergunning voor je op een rijtje gezet.

Vergelijk prijzen van zolder uitbouw

Uitbouw-offertes voor zolder aanvragen

Wil je de ruimte op zolder vergroten? Vraag dan gratis en vrijblijvend uitbouw-offertes aan voor een dakopbouw of dakkapel.

Aanvraag koppelen

Op basis van jouw offerte-aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. We raden je aan om een vrijblijvende afspraak met ze te maken. Op deze manier leer je de bedrijven kennen en kun je de offertes beter met elkaar vergelijken.

Vind de beste deal

Dat is namelijk het enige wat je daarna nog hoeft te doen: de offertes met elkaar vergelijken. Je bepaalt namelijk zelf welke deal het beste bij je past. Vraag nu direct gratis en vrijblijvend offertes aan voor een zolder-uitbouw.