• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Uitbouw voorzijde woning

Wil je meer ruimte en lichtinval creëren in je woonkamer? Om dit te realiseren, is het mogelijk om een aanbouw aan de voorzijde van je woning te plaatsen. Door deze uitbouw geniet je snel van een ruimere woonkamer of grotere eetkamer.

Voordelig voorkant woning uitbouwen?

Mogelijkheden voorzijde woning uitbouwen

Een erker is één van de mogelijkheden wanneer je aan de voorzijde van je huis wilt bijbouwen. Aan de voorkant van een woning gelden specifieke regels, maar een erker voldoet hier doorgaans aan. Het is natuurlijk ook mogelijk om een diepere uitbouw te plaatsen, daar heb je wel met zekerheid een vergunning voor nodig.

Wat kost een uitbouw aan de voorkant?

Het vergroten van je woning heeft een flink prijskaartje. Besparen op de kosten doe je door offertes te vergelijken en de beste deal te vinden. Benieuwd naar de prijs van een uitbouw aan de voorzijde van de woning?

Vergunning nodig voor uitbouw voorzijde woning

De richtlijnen voor een uitbouw zijn afhankelijk van de locatie. Een uitbouw aan de achterzijde kan soms zonder vergunning, maar bij een aanbouw aan de voorkant is altijd een bouwvergunning vereist. Of je de woning aan de voorzijde mag uitbouwen, is afhankelijk van de soort woning.

Vergelijk gratis offertes

Ben je op zoek naar een aanbouw-specialist die je kan helpen bij de verbouwing? Vraag via UitbouwKosten.nl gratis offertes aan en vergelijk de verschillende prijsopgaven met elkaar. Zo vind je eenvoudig en snel de beste deal.

  • Vergelijk maximaal 5 offertes
  • Kom in contact met regionale bedrijven
  • Bepaal zelf met wie je in zee gaat
  • Bespaar tot wel 45%