• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Tuinkamer aanbouwen

Wil je het hele jaar van je tuin genieten? Door een tuinkamer aan te bouwen, is het mogelijk om zelfs op de regenachtige en koude dagen in de tuin te zitten. Een tuinkamer is ideaal voor mensen die graag tot rust komen in de tuin of hun creativiteit en inspiratie uit de tuin halen. Een aanbouw van een tuinkamer zorgt veel extra ruimte en lichtinval. Een andere benaming voor een tuinkamer is een serre. Het grote verschil is dat een tuinkamer officieel geen onderdeel uitmaakt van de woning, terwijl de serre dat wel doet. Je kunt hier nog meer informatie over vinden op SerreAanbouw.nl.

Mogelijkheden tuinkamer aanbouw

aanbouw tuinkamerEen tuinkamer komt overeen met een serre. Het enige verschil is dat een tuinkamer aan de woning wordt gebouwd, maar geen officieel onderdeel van het huis uitmaakt. De serre wordt wel echt bij het huis getrokken. Wanneer je een tuinkamer laat plaatsen, kun je dit op verschillende manieren doen. Je hebt de keuze uit diverse materialen, zoals glas of kunststof. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende afwerkopties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor openslaande deuren, maar ook voor schuifdeuren.

Richtlijnen uitbouw tuinkamer

In sommige gevallen heb je geen vergunning nodig om een tuinkamer aanbouw te plaatsen. Je moet echter altijd rekening houden met bepaalde voorwaarden en richtlijnen, zelfs wanneer je vergunningvrij mag bouwen. De dieptemaat voor vergunningvrij bouwen op het achtererfgebied is 4 meter. Meer informatie met betrekking tot al dan niet vergunningvrij bouwen, hebben we voor je op een rij gezet.

Prijzen vergelijken van aanbouw tuinkamer

Uitbouw-offertes aanvragen voor tuinkamer

Wil je een tuinkamer laten plaatsen en ben je op zoek naar een specialist? Dan ben je bij UitbouwKosten.nl aan het goede adres. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. En ze zijn geselecteerd op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Vergelijk specialisten

Je dient een offerte-aanvraag in voor de aanbouw van een tuinkamer. Op basis van die aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. We raden je aan om een afspraak te maken met deze specialisten. Op deze manier leer je de bedrijven kennen en kun je ze goed vergelijken.

Vind de beste deal

Je hoeft daarna alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. Door de offertes naast elkaar te leggen, bespaar je tot wel 45%. Dat is slim vergelijken. Vraag nu direct gratis offertes aan voor een tuinkamer uitbouw.