• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Kelder aanbouwen

aanbouw met kelderBij een aanbouw aan je woning denk je niet snel aan het aanleggen van een kelder. Toch behoort een kelder aanbouw ook tot de mogelijkheden. Door een kelder te bouwen, creëer je extra ruimte in je woning zonder het aangezicht te veranderen. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om een uitbouw te plaatsen met twee verdiepingen, waarvan een etage als kelder dient.

Mogelijkheden kelder onder je woning

In de meeste gevallen ligt een kelder onder jouw tuin. De ruimte die je krijgt is van nature donker, koel en rustig. Een kelder is hierdoor ideaal voor de volgende invullingen:

  • Fotostudio;
  • Thuisbioscoop;
  • Speelkamer;

  • Game-room;
  • Fitnessruimte;
  • Logeerkamer.

Vergunningaanvraag nodig bij kelder?

Wat zijn de regels voor een aanbouw van een kelder? Heb je een vergunning nodig als je aan de buitenkant van de woning niets wijzigt? Bij het bouwen van een kelder is een vergunning vereist. Ook wanneer je een kelder wilt bouwen onder een vergunningvrije aanbouw, ben je verplicht om een vergunning aan te vragen. De regels voor het aanvragen van een vergunning hebben we voor je op een rij gezet.

Vergelijk prijzen voor aanbouwen kelder

Gratis uitbouw-offertes aanvragen voor kelder

Het aanleggen van een kelder is een flinke verandering van je woning. Maar het levert ook veel extra ruimte op. Om er zeker van te zijn dat je de juiste specialist in de arm neemt, vraag je direct gratis uitbouw-offertes aan. Op basis van jouw offerte-aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die in jouw regio actief zijn.

Vrijblijvende afspraak maken

De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kun je alle mogelijkheden met de bedrijven bespreken. Op deze manier kun je later een onderbouwde keuze maken voor een geschikte uitbouw-expert.

Vind de beste dealJe hoeft daarna alleen nog de offertes naast elkaar te leggen. En de specialist te kiezen die het beste bij je past. Vraag direct gratis uitbouw-offertes aan voor een kelder.