• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Aanbouwen garage

Wil je een overdekte parkeerplaats voor je auto? Of ben je op zoek naar een ruimte om je gereedschap of andere spullen op te bergen? Dan is de aanbouw van een garage wellicht een goede oplossing.

Mogelijkheden garage aanbouw

Wanneer je een garage laat aanbouwen, heb je de keuze uit verschillende materialen, afmetingen en extra opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een enkele garage, maar een dubbele garage behoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer je een garage laat plaatsen, is hier meestal een grote uitbouw voor nodig. Het hoofddoel van een garage is namelijk dat er een auto in past. Daarnaast hoeft een garage niet altijd even goed geïsoleerd te zijn, terwijl een uitbouw van een woonkamer of slaapkamer dat wel moet zijn.

Vergunning aanvragen garage

garage aanbouwHet plaatsen van een aanbouw brengt verschillende richtlijnen en voorwaarden met zich mee. We hebben de informatie over vergunningen voor je opgezocht. Heb je voldoende informatie ontvangen en wil je uitbouw-offertes aanvragen? De specialisten die bij ons zijn aangesloten, begeleiden je gedurende het hele uitbouw-traject. Zij kunnen je ook adviseren over de regelgeving omtrent de uitbouw van een garage.

Vergelijk prijzen van garage aanbouwen

Uitbouw-offertes aanvragen garage uitbouw

Wil je binnen nu en een jaar een garage aan je woning laten bouwen? Vraag dan gratis en vrijblijvend uitbouw-offertes aan. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Zij beschikken over expertise en vakkennis. En zijn geselecteerd op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Matchen met experts

Op basis van jouw offerte-aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de buurt actief zijn. Deze experts nemen telefonisch of per mail contact met je op. We raden je aan om een vrijblijvende afspraak met deze experts te maken. Tijdens deze afspraak leer je de bedrijven kennen en kun je al je vragen stellen.

Vind de beste deal

Daarna hoef je alleen de offertes nog naast elkaar te leggen. En je kiest vervolgens zelf voor de deal die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren van wel 45%. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis en vrijblijvend uitbouw-offertes aan voor een garage.