• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakopbouw uitbouwen

Een dakopbouw is een verhoging van (een deel van) het dak. Bij een dakopbouw wordt er meer ruimte gecreëerd dan bij een dakkapel. Waar de hoogte bij een dakkapel hetzelfde blijft, wordt deze verhoogd bij een dakopbouw. Wil je een dakkapel laten plaatsen? Ook van dakkapellen hebben we alle informatie voor je op een rij gezet.

Mogelijkheden plaatsen dakopbouw

aanbouw dakopbouwEen andere benaming voor een dakopbouw is een nokverhoging. Een dakopbouw is doorgaans een grote uitbouw, omdat (het grootste deel van) het dak wordt verhoogd. Door deze verhoging ontstaat er vaak een nieuwe kamer of verdieping. Een dakopbouw kan geplaatst worden op verschillende daken. Een plat dak is hiervoor het meest geschikt. Een woning met een schuin dak kan echter ook een dakopbouw krijgen.

Vergunning nodig voor dakopbouw?

Bij een dakopbouw aanbouw heb je in vrijwel alle gevallen een vergunning nodig. Een nokverhoging of dakopbouw is meestal van zo’n formaat dat het niet mogelijk is om vergunningvrij te gaan bouwen. We hebben alle informatie met betrekking tot richtlijnen en voorwaarden​ voor je uitgezocht.

Vergelijk prijzen aanbouw dakopbouw

Uitbouw-offertes aanvragen voor dakopbouw

Wil je een dakopbouw aanbouwen aan je woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend uitbouw-offertes aan. Op basis van jouw offerte-aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn.

Afspraak met experts

De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. We raden je aan om een afspraak met ze te maken. Op deze manier leer je de bedrijven kennen en kun je al je vragen stellen. Ook het kostenplaatje wordt op deze manier helder.

Vind de beste deal

Je hoeft vervolgens alleen de offertes nog met elkaar te vergelijken. Door de offertes naast elkaar te leggen, kan je wel tot 45% besparen. Dat is slim vergelijken. Vraag nu direct gratis offertes aan voor de uitbouw van een dakopbouw.