• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Aanbouw balkon

Woon je in een appartement of woning zonder tuin, maar wil je wel met mooi weer buiten kunnen zitten? Of heb je een kleine tuin en heb je graag wat meer ruimte in de buitenlucht om bijvoorbeeld de was te laten drogen of van de ochtend- of avondzon te genieten? Dan is een aanbouw van een balkon aan je woning wellicht een goede optie. De uitbouw-experts die bij ons zijn aangesloten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en kunnen je tijdens het gehele uitbouw-traject voorzien van deskundig advies.

Mogelijkheden balkon uitbouwen

Balkon uitbouwenDe uitbouw van een balkon aan een woning levert verschillende voordelen op. Je krijgt de mogelijkheid om buiten te zitten, maar ook de waarde van je woning stijgt. De investering in het uitbouwen van een balkon heeft dus invloed op de aantrekkelijkheid van je woning. Wanneer je woning niet over een tuin beschikt, is een balkon een ideale mogelijkheid om toch buiten te kunnen zitten. Het balkon kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Denk hierbij aan openslaande deuren naar de aangrenzende kamer, het soort hekwerk rondom het balkon en de ondergrond.

Vergunning nodig voor balkon aanbouwen

Wanneer je een balkon of dakterras wilt laten plaatsen, krijg je te maken met veel richtlijnen en voorwaarden. Het verkrijgen van een bouwvergunning kan een lastige opgave zijn, omdat de constructie en het aangezicht van je woning veranderen. Je moet er ook rekening mee houden dat je buren bezwaar kunnen maken op je bouwplannen. We hebben alle richtlijnen en voorwaarden met betrekking tot vergunningen voor je op een rij gezet.

Vergelijk prijs voor balkon uitbouwen

Uitbouw-offertes aanvragen voor balkon

Heb je voldoende informatie ingewonnen en wil je binnen nu en een jaar een balkon uitbouwen aan je woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en vergelijk de beste uitbouw-experts die in jouw regio actief zijn. Op basis van jouw offerte-aanvraag koppelen we je namelijk aan maximaal vijf geschikte specialisten die actief zijn bij jou in de buurt. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vrijblijvende afspraak maken

We raden je aan om een afspraak te maken met deze specialisten. Zij kunnen je meer advies geven over het uitbouwen van een balkon en je vragen beantwoorden. Dankzij deze vrijblijvende afspraak krijg je een beter beeld van de verschillende bedrijven.

Slim vergelijken

Daarna hoef je alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. Op basis van prijs en kwaliteit kies je vervolgens zelf de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag direct gratis en vrijblijvend gratis offertes aan voor een uitbouw van je balkon.