• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Badkamer uitbouw

Heb je altijd al een grotere badkamer willen hebben? Dan is een aanbouw een ideale mogelijkheid. Je kunt ervoor kiezen om een aanbouw te laten plaatsen aan de bestaande badkamer. Maar je kunt ook een geheel nieuwe uitbouw realiseren en deze vervolgens als badkamer inrichten. Voordat je deze keuze maakt, is het belangrijk om te beslissen op welke locatie je de badkamer graag wilt hebben.

Mogelijkheden aanbouw badkamer

Een grote en comfortabele badkamer zorgt voor meer woongenot en ontspanning. Een uitbouw aan de badkamer heeft ook als voordeel dat de woning in de meeste gevallen meer waard wordt. Veel mensen zijn bij een nieuwe woning namelijk ook op zoek naar een luxe badkamer met veel mogelijkheden.

Richtlijnen badkamer uitbouw

aanbouw badkamerWanneer je jouw badkamer wilt uitbouwen, moet je rekening houden met verschillende richtlijnen en voorwaarden. Ligt je badkamer aan de voorzijde van je woning? Dan gelden er andere richtlijnen dan wanneer de badkamer aan de achter- of zijkant van je huis zit. We hebben alle informatie over het al dan niet vergunningvrij bouwen voor je op een rij gezet.

Kosten aanbouw badkamer

De kosten van een aanbouw aan een badkamer zijn van verschillende factoren afhankelijk. De locatie en de afwerking zijn onder meer van invloed op de prijs. We kunnen wel een prijsindicatie geven van een uitbouw van een badkamer.

Prijzen vergelijken badkamer aanbouw

Uitbouw-offertes aanvragen voor badkamer

Een uitbouw van een badkamer brengt veel voordelen met zich mee, maar is wel een flinke investering. Om er voor te zorgen dat je voor de juiste specialisten kiest, vraag je direct gratis offertes aan via UitbouwKosten.nl. Op basis van jouw offerte-aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de regio actief zijn.

Vind de beste deal

Deze specialisten nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op. Je hoeft daarna alleen zelf de offertes naast elkaar te leggen en goed te vergelijken. En je kiest de specialist die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan je een besparing van wel 45% opleveren. Vraag nu direct gratis en vrijblijvend offertes aan voor een uitbouw.