• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Schuifdeuren

Wil je een uitbouw laten plaatsen en zoek je nog een geschikte deur? Een schuifpui is een mooie optie wanneer de uitbouw aan de tuin grenst. De schuifdeuren zorgen voor veel lichtinval in de woning. Daarnaast verlies je geen ruimte in de woning of tuin door naar buiten- of binnenslaande deuren.

Mogelijkheden van uitbouw met schuifpui

Een uitbouw met schuifdeuren heeft enkele voordelen. Zo heb je geen last van ruimteverlies door opendraaiende deuren. Ook hoef je niet bang te zijn dat de deuren dichtklappen of kapotslaan door de wind. Schuifdeuren zijn duurzaam en naar iedere gewenste uitstraling vorm te geven. Je hebt de keuze uit diverse soorten schuifpuien:

  • dubbele schuifpui of 2-delig;
  • 3-delige schuifpui;
  • 4-delige schuifpui of 4-seizoenen pui.

Materiaal voor schuifdeuren

uitbouw schuifdeurSchuifdeuren zijn beschikbaar in verschillende materialen: kunststof, hout, aluminium en staal. Zoek je onderhoudsvrije deuren? Ga dan voor kunststof, aluminium of staal. Hout heeft een authentieke uitstraling, maar moet iedere paar jaar worden geschilderd. Tegenwoordig bestaat er ook kunststof met een houtlook. Zo lijkt de schuifpui op hout, maar met de voordelen van kunststof.

Prijsopgave aanbouw met schuifdeuren

Inbraakproof

Wanneer je schuifdeuren of een schuifpui in je aanbouw plaatst, moet je goed nadenken over de beveiliging van de pui. Iedere schuifpui is inbraakproof te maken met beslag en een speciaal schuifpui-slot. Materialen als kunststof, staal en aluminium zijn van zichzelf beter bestand tegen inbraak dan hout.

Beglazing

Je hebt bij schuifdeuren de keuze uit verschillende soorten beglazing. Je kunt gaan voor dubbel glas, HR, HR+, HR++ of HR+++ glas. Doorgaans worden kozijnen en deuren geplaatst met HR++ glas. Dit glas heeft een uitstekende isolerende werking.

Meer informatie over schuifdeuren

Wil je meer informatie over schuifdeuren of andere soorten (tuin)deuren? Of wil je geen uitbouw plaatsen, maar wel schuifdeuren in je woning laten monteren? We hebben alle informatie met betrekking tot schuifdeuren voor je op een rijtje gezet.

Offertes aanvragen aanbouw met schuifdeuren

Ben je op zoek naar een expert die een uitbouw met schuifdeuren kan plaatsen? Bij UitbouwKosten.nl vind je enkel specialisten die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Vul het aanvraagformulier in en ontvang maximaal vijf offertes voor een aanbouw met schuifdeuren. Deze offertes ontvang je op basis van jouw ingevulde aanvraag. Zo word je gekoppeld aan de geschikte specialisten die bij jou in de regio actief zijn.

Vergelijk specialisten en vind de beste deal

De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. In een vrijblijvende afspraak leer je de verschillende uitbouw-specialisten beter kennen en bespreek je jouw wensen. Je legt daarna de offertes naast elkaar en kiest het bedrijf dat het beste bij je past. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor een uitbouw met schuifdeuren.