• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Puntdak

Bij een uitbouw heb je de keuze uit verschillende dakconstructies. Een puntdak is één van deze mogelijkheden. Naast een puntdak is het natuurlijk ook mogelijk om een plat dak op je uitbouw te plaatsen of voor een lessenaarsdak te gaan. Een lessenaarsdak is een dakconstructie met één schuin vlak. Een puntdak brengt enkele voordelen met zich mee ten opzichte van een plat dak.

Waarom kiezen voor een puntdak?

Een puntdak zorgt voor een betere afvoer van regenwater. In ons Nederlandse klimaat is dit geen onnodige luxe. De betere afvoer zorgt er tegelijkertijd voor dat er minder risico is op een lekkage. Daar tegenover staat wel dat de plaatsing van een puntdak een hoger prijskaartje bevat dan een plat dak. Er is meer tijd en materiaal nodig om een puntdak te realiseren, maar het brengt wel voordelen met zich mee.

Mogelijkheden puntdak

puntdak uitbouwDe mogelijkheden met een puntdak zijn divers. Je kunt een puntdak laten plaatsen op een dakopbouw, maar ook op een tuinkamer. Plaats je een aanbouw aan de achterkant van je woning? Ook dan behoort een puntdak tot de mogelijkheden.

Ontvang prijsopgave van aanbouw met puntdak

Offertes aanvragen uitbouw met puntdak

Wil je graag een uitbouw met puntdak laten plaatsen in je tuin? De uitbouw-specialisten die bij ons zijn aangesloten, voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Vul direct het aanvraagformulier in en ontvang maximaal vijf offertes. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je namelijk aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de buurt actief zijn.

Vind de beste deal

De uitbouw-experts nemen telefonisch of per mail contact met je op. Je legt daarna zelf de offertes naast elkaar en kiest de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor een uitbouw met puntdak.