• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Prefab uitbouw

Wanneer je een uitbouw laat plaatsen, heb je de keuze uit verschillende plaatsingsmogelijkheden. Je kunt een uitbouw in zijn geheel op locatie laten maken, maar het is ook mogelijk om voor een prefab uitbouw te gaan. Een prefab aanbouw houdt in dat alle onderdelen van een uitbouw in de fabriek of werkplaats worden geproduceerd en gemaakt. De uitbouw moet enkel nog gemonteerd worden op locatie.

Voordelen prefab uitbouw

Een prefab uitbouw heeft enkele voordelen. Je versnelt bijvoorbeeld de bouwtijd in de uitvoeringsfase. Het vergt aan de andere kant wel meer tijd in de voorbereidingsfase. Ook levert een prefab uitbouw vaak een kostenbesparing op. Je bespaart voornamelijk op de arbeidskosten, omdat de uitbouw sneller is geplaatst. Aangezien de uitbouw grotendeels in een fabriek of werkplaats wordt gemaakt, heb je bij je woning relatief weinig afval tijdens de verbouwing.

Ontvang prijsopgave prefab aanbouw

Mogelijkheden prefab aanbouw

prefab aanbouwHoewel een prefab aanbouw niet geheel op maat kan worden gemaakt, heb je wel degelijk de keuze uit verschillende stijlen en maten. Wil je een standaard, klassieke of moderne uitbouw? Wil je veel of weinig lichtinval? Welke materialen wil je gebruiken? Een pref aanbouw wil niet zeggen dat de kwaliteit minder is. De keuzemogelijkheden zijn echter beperkt. Als je specifieke wensen en eisen hebt, is een prefab uitbouw niet de meest geschikte mogelijkheid.

Casco of afgewerkt

Een prefab uitbouw kan zowel casco als afgewerkt worden afgeleverd. Het is mogelijk om een prefab uitbouw kaal te monteren en zelf de uitbouw af te werken. Maar het is ook mogelijk om de prefab aanbouw in zijn geheel te laten afwerken door de uitbouw-specialist.

Prefab uitbouw-offertes aanvragen

Heb je geen specifieke eisen of wensen, maar wil je wel een uitbouw laten plaatsen? Dan is een prefab uitbouw een goede optie. Vul via UitbouwKosten.nl een aanvraagformulier in. Op basis van deze aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de buurt actief zijn.

Vind de beste deal

De uitbouw-specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Je hoeft zelf vervolgens alleen de offertes naast elkaar te leggen. En je kiest zelf de deal die op basis van prijs-kwaliteitverhouding het beste bij je past. Vraag nu gratis en vrijblijvend uitbouw-offertes aan.