• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Plat dak

Wanneer je een aanbouw laat plaatsen aan je woning, heb je de keuze uit verschillende dakconstructies. Een plat dak behoort tot deze mogelijkheden. Naast een plat dak heb je ook nog de keuze uit een puntdak of lessenaarsdak (dak met één schuin vlak).

Waarom kiezen voor een plat dak?

Een plat dak heeft in vergelijking met een puntdak meer kans op lekkage, omdat het water minder goed wordt afgevoerd. Het is bij een plat dak dus van belang om voor een goede waterafvoer te zorgen. Een plat dak brengt wel minder kosten met zich mee en kost over het algemeen minder tijd om te plaatsen. Bij een puntdak is er meer tijd nodig om de binnen- en buitenkant af te werken.

Mogelijkheden plat dak

plat dak uitbouwDe opties bij een uitbouw met een plat dak zijn erg divers. Je kunt een dakkapel of nokverhoging met een plat dak plaatsen, maar een plat dak is ook mogelijk op een tuinkamer of erker. In vrijwel alle gevallen is het mogelijk om een plat dak als dakconstructie te gebruiken.

Plat dak met lichtstraat

plat dak lichtstraatEen populaire toevoeging aan een plat dak is een lichtstraat. Een lichtstraat zorgt ervoor dat een uitbouw nog meer natuurlijk licht krijgt. Je vindt hier meer informatie met betrekking tot een lichtstraat.

Ontvang prijsopgave van aanbouw met platdak

Offertes aanbouw met plat dak aanvragen

Wil je binnen nu en een jaar een uitbouw met plat dak laten plaatsen? Vul dan gratis en vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang maximaal vijf offertes. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je namelijk aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de buurt actief zijn.

Vind de beste deal

De uitbouw-experts nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op. We raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat je de bedrijven beter leert kennen. Je legt daarna de offertes naast elkaar en kiest de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor een uitbouw met plat dak.