• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Openslaande deuren

Een uitbouw met openslaande deuren zorgt voor een mooie overgang tussen de woning en de tuin. Openslaande tuindeuren geven de uitbouw een authentieke uitstraling. Daarnaast creëren deze deuren meer lichtinval en frisse lucht in de woning.

Mogelijkheden openslaande deuren

Een aanbouw met openslaande deuren brengt enkele voordelen met zich mee. Naast een authentieke uitstraling creëer je een grotere opening bij smalle woonkamers. Dit geeft de indruk dat de ruimte groter is dan hij in werkelijkheid is. Openslaande deuren kunnen het beste naar buiten opengaan. Dit is beter voor de afwatering en de deuren zijn dan beter bestand tegen inbraak.

Wanneer openslaande deuren?

Openslaande deuren worden meestal in een uitbouw geplaatst die aan de achterkant of zijkant van een woning grenst. Denk hierbij aan een tuinkamer of verlenging van de woonkamer of keuken. Maar je kunt ook kiezen voor openslaande deuren op de eerste verdieping van een uitbouw.

Prijsopgave aanbouw met openslaande deuren

Materiaal voor openslaande deuren

Openslaande deuren kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Hout is een populaire keuze, maar ook kunststof, aluminium en staal behoren tot de mogelijkheden. Kunststof lijkt steeds meer op hout, maar vergt veel minder onderhoud. Deuren van aluminium hebben een strakke en moderne uitstraling, terwijl staal een industriële look heeft. Wil je wel openslaande deuren plaatsen, maar dan zonder een nieuwe uitbouw? Je vindt hier meer informatie over openslaande deuren.

Beglazing

openslaande deurenJe hebt bij de openslaande deuren de keuze uit verschillende soorten glas. Je kunt gaan voor dubbel glas, HR, HR+, HR++ of HR+++ glas. Doorgaans worden kozijnen en deuren geplaatst met HR++ glas, wat goed isolerend werkt.

Uitbouw-offertes aanvragen

Ben je op zoek naar een specialist voor een uitbouw met openslaande deuren? Bij UitbouwKosten.nl zijn enkel uitbouw-specialisten aangesloten die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Vul het aanvraagformulier in en ontvang maximaal vijf offertes. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je namelijk aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de regio actief zijn.

Vind de beste deal

De uitbouw-specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Je vergelijkt zelf de verschillende offertes met elkaar en maakt op basis van de prijs-kwaliteitverhouding je keuze. Dat is slim vergelijken. Vraag nu direct gratis en vrijblijvend offertes aan voor een aanbouw met openslaande deuren.