• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Lichtstraat

Wanneer je meer natuurlijk licht wilt creëren in je uitbouw, dan is het plaatsen van een lichtstraat een ideale optie. Een lichtstraat zorgt er namelijk voor dat je niet alleen ramen hebt in de wanden, maar ook in het plafond. Lichtstraten zijn bijvoorbeeld ideaal voor donkere kamers.

Mogelijkheden lichtstraat

Er zijn verschillende mogelijkheden om een lichtstraat te plaatsen. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen en soorten. Lichtstraten zijn vooral populair in combinatie met een plat dak, maar ook mogelijk bij andere soorten dakconstructies. Daarnaast is de locatie van de lichtstraat op het dak te bepalen. Zet je de lichtstraat tegen de gevel of plaats je hem vrij in het midden van het dak?

Lichtstraat op uitbouw

Bij welke uitbouw kun je een lichtstraat laten plaatsen? In principe is dit mogelijk bij de meeste soorten. Je kunt een lichtstraat plaatsen bij een keuken uitbouw, een uitbouw aan de achterkant of zijkant van de woning. Maar het is ook mogelijk bij een tuinkamer of aan de voorzijde van de woning.

Materiaal voor lichtstraat

  • Hout;
  • Staal;
  • Aluminium;
  • Glas als beglazing (bv. HR++ glas).

Prijzen vergelijken van aanbouw met lichtstraat

Offertes aanvragen voor uitbouw met lichtstraat

Wil je een uitbouw met lichtstraat laten plaatsen? Vul dan direct het aanvraagformulier in. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

We raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken met de verschillende bedrijven. Zo leer je de specialisten kennen en kun je alle mogelijkheden bespreken. Je hoeft daarna enkel nog de offertes naast elkaar te leggen. En je kiest zelf voor de deal die het beste bij je past. Vraag direct gratis en vrijblijvend offertes aan voor een aanbouw met lichtstraat.