• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Kozijnen

Een aanbouw is in veel gevallen in het bezit van ramen. Je hebt bij de plaatsing van ramen de keuze uit verschillende soorten kozijnen en beglazing. Hetzelfde geldt voor de deurkozijnen; deze zijn ook beschikbaar in verschillende materialen. Bij UitbouwKosten.nl vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan voor een uitbouw inclusief jouw gewenste kozijnen en beglazing.

Mogelijkheden kozijnen

uitbouw kozijnenEr zijn diverse kozijn-materialen beschikbaar: kunststof, hout, aluminium en staal. De verschillende materialen bieden ieder hun eigen mogelijkheden op het gebied van uitstraling, mate van isolatie of de mate van onderhoud.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen worden het meest geplaatst in Nederland. Deze soort kozijnen zijn goedkoper dan houten kozijnen, omdat kunststof minder onderhoud vergt. Kunststof kozijnen zorgen daarnaast voor een goede isolatie en zijn lastig te kraken door inbrekers. Je hebt bij dit materiaal de keuze uit verschillende kleuren.

Houten kozijnen

Houten kozijnen geven een klassieke uitstraling aan je woning en uitbouw. Het is mogelijk om de kozijnen te schilderen in de gewenste kleur. Hout vergt wel wat onderhoud, maar is wel een relatief goedkoop materiaal. Houten kozijnen hebben in vergelijking met de andere materialen wel een mindere isolatiewaarde.

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn ideaal voor ramen met een afwijkend formaat. Dit sterke, maar lichte materiaal is inbraakwerend en werkt isoleren. Aluminium kozijnen hebben een lange levensduur en vergen weinig onderhoud. Ze hebben wel een iets hoger prijskaartje dan kunststof kozijnen.

Stalen kozijnen

Stalen kozijnen stijgen in populariteit in Nederland. Deze kozijnen bevatten een smalle omlijsting en dit past perfect in moderne woningen. Staal heeft een isolerend werking en is ook inbraakwerend. Kozijnen van staal zijn daarnaast duurzaam en vergen weinig onderhoud.

Ontvang prijsopgave aanbouw met kozijnen

Beglazing

aanbouw kozijnenDoor kozijnen te combineren met goede beglazing creëer je een goed geïsoleerde uitbouw. Je hebt de keuze uit dubbel glas, HR glas, HR+ glas, HR++ glas en HR+++ glas. Voor een uitstekende isolatie kies je voor HR++ of HR+++ glas. Deze beglazing houdt de kou buiten in de winter en zorgt voor een demping van geluid.

Offertes aanvragen uitbouw met kozijnen

Kies jouw gewenste kozijnen bij de uitbouw. De uitbouw-specialisten die zijn aangesloten bij UitbouwKosten.nl voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Vul gratis en vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang maximaal vijf offertes. Je wordt op basis van je ingevulde aanvraag namelijk gekoppeld aan maximaal vijf specialisten die bij jou in de regio actief zijn.

Vind de beste deal

De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Je vergelijkt daarna zelf de offertes met elkaar en kiest de deal die het beste bij je past. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor een uitbouw inclusief kozijnen en beglazing.