• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Uitbouw Blaricum

Uitbouw en aanbouw in Blaricum

Een erker, bijkeuken of carport aanbouwen? Uw woonkamer, keuken of badkamer uitbouwen? Voor u als inwoner van Blaricum kan het zeer goedkoop zijn. Via deze website vraagt u namelijk gemakkelijk in één keer tot wel vijf verschillende offertes aan van aannemers uit uw regio. Dit slimme systeem prikkelt bedrijven om lage prijzen te hanteren, waardoor de kosten voor u tientallen procenten lager kunnen zijn. Het aanvragen van de offertes schept geen enkele verplichting, dus laat nu uw gegevens achter en weet over enkele dagen al hoeveel de verbouwing van uw woning gaat kosten!

Kosten voor uitbouw of aanbouw

Met aanbouw of uitbouw creëert u meer leefruimte en uw woning wordt meer waard. Dit heeft echter wel een prijskaartje. De kosten per m2 kunnen sterk verschillen. Materialen (hout, kunststof, glas, bakstenen, etc.) hebben sterk uiteenlopende prijzen, een eventuele fundering met heipalen is een stuk duurder en de mate van afwerking drukt ook een flinke stempel op de totale prijs.

Materialen

Het is verstandig om goed met uw aannemer te bespreken welke materialen het ontwerp voor uw aanbouw of uitbouw moet bevatten:

  • hout ademt authenticiteit, maar het onderhoud is intensief qua tijd
  • de keuze voor glas betekent veel licht in uw woning, maar glas kan veel warmteverlies opleveren in de winter
  • kunststof vergt slechts weinig onderhoud en is in hoge mate inbraakwerend

Besparen met ruwbouw

Kiest u voor ruwbouw (ook wel cascobouw genoemd), dan kunt u zeer veel geld uitsparen. Uw uitbouw of aanbouw wordt door de aannemer winddicht en waterdicht opgeleverd. Het aftimmerwerk, de installaties, het tegelwerk en stucwerk zult u echter nog zelf moeten doen. Let op: dit is veel werk en vergt een grote mate van handigheid.

Offertes in Blaricum aanvragen

Wilt u als inwoner van Blaricum en omstreken weten wat de prijzen zijn voor uw gedroomde woninguitbreiding? In een handomdraai heeft u tot vijf – volstrekt vrijblijvende – offertes van aannemersbedrijven uit uw buurt in huis. Uitbouwkosten.nl helpt u bij het vinden van de juiste aannemer door de mogelijkheid om gratis offertes aan te vragen.

Snel 5 gratis aanbouw offertes voor Blaricum