• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Kunststof uitbouw laten plaatsen?

Een kunststof uitbouw is een ideale optie wanneer je meer ruimte nodig hebt, maar weinig onderhoud wilt verrichten. Kunststof is te gebruiken bij de aanbouw, maar ook bij de afwerking van de aanbouw. Denk hierbij aan de kozijnen en ramen.

Kenmerken kunststof aanbouw

  • Duurzaam en sterk materiaal;
  • Onderhoudsarm;
  • Goede isolatie;
  • Verschillende kleuren mogelijk;
  • Strakke uitstraling.

Goede isolatie

Een aanbouw van kunststof beschikt over een goede isolatie. Wanneer kunststof samen met HR-glas wordt geplaatst is de aanbouw nog beter geïsoleerd. Een geïsoleerde uitbouw kan een flinke besparing op de energiekosten opleveren.

Vergelijk prijzen van kunststof aanbouw

Mogelijkheden uitbouw van kunststof

uitbouw kunststofKunststof is te verkrijgen in verschillende kleuren, waardoor je zelf kiest voor een lichte of donkere aanbouw. Het is niet mogelijk om kunststof te verven, waardoor de kleurkeuze wel beperkt is. Daarnaast heeft kunststof een strakke en koele uitstraling. Er komen echter steeds meer soorten kunststof op de markt, die een houtlook hebben en niet van echt hout zijn te onderscheiden.

Prijs van kunststof uitbouw

Kunststof dakopbouwDe kosten van een aanbouw van kunststof zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de afmeting en de afwerking. Gebruik je de kunststof alleen voor de afwerking of ook voor de rest van de aanbouw? Al deze factoren zijn van invloed op de prijs. Voor meer informatie kun je terecht op de pagina met prijsindicaties.

Offertes aanvragen voor aanbouw van kunststof

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor een kunststof uitbouw. Jouw aanvraag koppelen we aan maximaal vijf geschikte uitbouw-specialisten die bij jou in de buurt actief zijn. De specialisten nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op.

Vergelijk specialisten en vind de beste deal

Het is aan te raden om een vrijblijvende afspraak te maken met de verschillende specialisten. Zo leer je de bedrijven kennen voordat je een definitieve keuze maakt. Op basis van de verkregen informatie kies je voor de deal die bij je past. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor een kunststof uitbouw.