• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Glazen uitbouw plaatsen

Een glazen aanbouw zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. Een uitbouw creëert ten eerste meer ruimte, maar een uitbouw van glas zorgt ook nog eens voor meer licht. Door meer glas aan je woning toe te voegen, geef je je huis ook nog eens een mooie uitstraling.

Kenmerken glazen aanbouw

  • Veel natuurlijk licht;
  • Verkrijgbaar in isolerend dubbel glas;
  • Verschillende combinaties mogelijk;
  • Woning bij de tuin betrekken.

Isolatie

Een glazen uitbouw kan een hoge isolatiewaarde hebben. Je krijgt de beste isolatie wanneer je gebruik maakt van HR++ glas in combinatie met kozijnen van kunststof of aluminium.

Vergelijk prijzen van glazen uitbouw

Mogelijkheden met glazen uitbouw

glazen uitbouwMet een glazen uitbouw kun je qua stijl alle kanten op. Een aanbouw van glas is mogelijk bij een moderne woning, maar ook bij een wat ouder huis. Glas is een ideaal materiaal voor een serre, veranda of tuinkamer. Maar je kunt ook de keuken of woonkamer plaatsen in de glazen aanbouw. Hierdoor creëer je een lichte leefruimte.

Prijs van een uitbouw van glas

We kunnen helaas niet zo een prijs noemen van een glazen uitbouw. Een uitbouw is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de afmeting en de afwerking. Denk bij de afwerking aan een lichtstraat, openslaande deuren of schuifdeuren. We hebben wel een prijsindicatie op papier gezet aan de hand van verschillende afmetingen.

Offerte-aanvraag van glazen aanbouw

Ben je op zoek naar een specialist om een glazen aanbouw te plaatsen? Vul dan gratis en vrijblijvend de offerte-aanvraag in. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes. Deze offertes ontvang je van de specialisten die bij jou in de regio actief zijn. Het is aan te raden om een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten. Op deze manier leer je de bedrijven kennen en kun je de offertes beter met elkaar vergelijken.

Vind de beste deal

Daarna hoef je alleen nog de offertes naast elkaar te leggen. Op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding kies je de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag direct gratis en vrijblijvend offertes aan voor een uitbouw van glas.