• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Gemetselde aanbouw plaatsen

Wil je een gemetselde aanbouw plaatsen? Een aanbouw van steen sluit goed aan bij een gemetselde woning. Daarnaast heeft een gemetselde uitbouw nog meer voordelen, zoals een goede isolatie. Bij een gemetselde aanbouw heb je daarnaast veel combinatiemogelijkheden met afwerkingen en andere materialen.

Kenmerken gemetselde uitbouw

  • Sterke constructie;
  • Veel combinaties mogelijk;
  • Goede isolatie;
  • Onderhoudsarm.

Stevige constructie

Een gemetselde aanbouw is opgebouwd uit een sterke constructie. Door deze constructie is er wel een stevige fundering vereist. Zonder een goede fundering loop je namelijk het risico op een verzakking van de aanbouw.

Vergelijk prijzen van gemetselde aanbouw

Mogelijkheden met stenen aanbouw

Het plaatsen van een gemetselde aanbouw kost wel wat meer tijd dan een uitbouw van hout of aluminium. De stenen moeten natuurlijk allemaal apart gemetseld worden. Dit ziet er echter wel heel mooi uit wanneer de aanbouw klaar is. Bij een gemetselde uitbouw moet je wel nadenken over de stijl. Wil je de aanbouw laten aansluiten bij de woning of juist een contrasterend effect creëren? In de meeste gevallen is het mooier als de gemetselde aanbouw past bij de rest van de woning. Soms is dit erg lastig te bewerkstelligen, omdat de woning op een aparte manier is gemetseld.

Kosten van een gemetselde uitbouw

Gemetselde aanbouwDe prijs van een stenen aanbouw is lastig van tevoren te bepalen. De kosten zijn niet alleen afhankelijk van het materiaal, maar ook van de afmetingen en afwerkingen. We hebben wel een prijsindicatie opgesteld van de verschillende uitbouw-groottes.

Vraag offertes aan en vergelijk uitbouw-experts

Wil je een stenen aanbouw laten plaatsen? Vul dan kosteloos en vrijblijvend de offerte-aanvraag in. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf prijsoffertes. Deze offertes ontvang je van specialisten die bij jou in de regio actief zijn. We raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten. Zo leer je de bedrijven kennen en kun je de offertes beter met elkaar vergelijken.

Vind de beste deal

Vervolgens leg je enkel nog de offertes naast elkaar. Je kiest de deal die het beste bij je past op basis van de prijs-kwaliteitverhouding. Dat is slim vergelijken. Vraag direct gratis en vrijblijvend offertes aan voor een aluminium uitbouw.