• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Aluminium uitbouw plaatsen

De uitstraling van een uitbouw is te bepalen met behulp van de materiaalkeuze. Wil je een moderne en strakke uitstraling? Dan is een aluminium uitbouw een goede optie. Deze materiaalsoort heeft wellicht een hogere prijs, maar is wel van een goede kwaliteit. Aluminium wordt vooral gebruikt bij de aanbouw van serres en tuinkamers.

Kenmerken aluminium aanbouw

  • Sterk en licht materiaal;
  • Onderhoudsarm;
  • Lange levensduur;
  • Strakke en moderne uitstraling;
  • Goede isolatie.

Kostenbesparend materiaal

Aluminium is een licht materiaal, waardoor je minder kosten hoeft te maken met de fundering. Het materiaal heeft daarnaast een goede isolerende werking. Je bespaart nog meer op de energiekosten door ook ramen en kozijnen met een hoge isolatiewaarde te plaatsen.

Mogelijkheden met aluminium uitbouw

Aluminium wordt voornamelijk gebruikt als materiaal bij serres en tuinkamers. Maar ook een carport kan prima uit dit materiaal bestaan. Een aluminium serre of carport is ideaal dankzij dit onderhoudsarme materiaal. Aluminium is minder geschikt voor een aanbouw waar er meer gewicht op het skelet rust.

Prijzen vergelijken van aluminium uitbouw

Afwerkingen van aluminium

aluminium aanbouwAluminium is niet alleen een veelgebruikt materiaal bij serres of tuinkamers, maar wordt ook veel ingezet bij de afwerking van een aanbouw. Denk hierbij aan aluminium kozijnen en ramen.

Kosten aanbouw aluminium

De kosten van een aluminium aanbouw zijn lastig van tevoren vast te stellen. Verschillende factoren, zoals de afmeting van de uitbouw, de soort uitbouw en de afwerking zijn van invloed op de prijs. We hebben wel een prijsindicatie van verschillende groottes van een uitbouw op een rij gezet.

Vergelijk prijzen van uitbouw-experts

Wil je een aluminium uitbouw laten plaatsen? Vul dan gratis en vrijblijvend de offerte-aanvraag in. Met één aanvraag ontvang je maximaal vijf prijsoffertes. Deze offertes ontvang je van specialisten die bij jou in de regio actief zijn. We raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten. Zo leer je de bedrijven kennen en kun je de offertes beter met elkaar vergelijken.

Vind de beste deal

Vervolgens hoef je enkel de offertes naast elkaar te leggen. Je kiest op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag direct gratis en vrijblijvend offertes aan voor een aluminium uitbouw.