• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Uitbouw materialen

Voor een aanbouw aan je woning heb je de keuze uit verschillende materialen. Je kiest bijvoorbeeld voor een uitbouw van aluminium of hout. Maar ook een kunststof aanbouw behoort tot de mogelijkheden. Wil je meer licht creëren in je woning? Dan is een glazen uitbouw ideaal. Kijk hieronder voor de mogelijkheden bij de verschillende materialen. Heb je al genoeg informatie verzameld? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend uitbouw-offertes aan.

Aluminium uitbouw

aluminium uitbouw Een aluminium uitbouw is ideaal wanneer je een serre, veranda of tuinkamer wilt plaatsen. Een aanbouw van aluminium heeft een strakke uitstraling en is daarnaast onderhoudsvrij.

Meer info over aluminium uitbouwen

Houten uitbouw

houten aanbouwdEen houten aanbouw biedt veel mogelijkheden, ook in combinatie met andere materialen. Hout geeft een authentieke en warme uitstraling, maar is daarnaast een goedkoop en licht materiaal.

Glazen uitbouw

glazen uitbouwEen glazen uitbouw creëert niet alleen meer ruimte, maar geeft ook meer natuurlijk licht in huis. Een aanbouw van glas geeft de woning daarnaast een moderne uitstraling.

Kunststof uitbouw

kunststof uitbouwKunststof is een populair materiaal voor een aanbouw. Dit materiaal is duurzaam en onderhoudsvrij. Kunststof is ideaal voor maatwerk, maar kan ook gebruikt worden bij prefab aanbouwen.

Gemetselde uitbouw

gemetselde uitbouw Een gemetselde uitbouw vormt een geheel met de rest van de woning. Een stenen aanbouw heeft een stevige constructie en gaat langer mee dan andere materialen.