• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Limburg

In de gehele provincie Limburg zijn diverse aangesloten experts van Uitbouwkosten.nl actief. Dus woont u in de buurt van Sittard, Maastricht, Sittard-Geleen, Roermond of Heerlen en opzoek naar een specialist die instaat is om uw aanbouwplannen te realiseren? Bij Uitbouwkosten.nl bent u aan het juiste adres. Vraag direct gratis en vrijblijvende offertes aan van de beste partijen uit uw regio.

Aanbouw in alle soorten en maten

Het uitbreiden van woonoppervlakte kan op diverse manieren geschieden. Wilt u bijvoorbeeld extra leefruimte op uw zolder of juist op de begane grond of tuin? En nog belangrijker hoeveel extra ruimte wilt u en voor welke doeleinden is de uitbouw geschikt? Bij de aangesloten specialisten van Uitbouwkosten.nl kunt u terecht voor onder andere serres, erkers, tuinkamers, dakkapellen, nokverhogingen, bijkeukens en carports.

Vergunningvrij bouwen in Limburg

In heel Nederland gelden de standaard voorwaarden voor het vergunningvrij bouwen, zo ook in de provincie Limburg. Wanneer u niet direct voldoet aan de landelijke eisen die zijn gesteld, is het vaak toch mogelijk om een aanbouw te plaatsen. De gemeente waar u woont zal dan kijken naar de planologische regels uit het bestemmingsplan en naar het totaal plaatje van een wijk of buurt. Wilt u meer informatie ontvangen over het bestemmingsplan van uw buurt, wijk of gemeente? Via omgevingsloket.nl kunt u controleren welke eisen er in uw regio zijn.

Vijf gratis offertes vergelijken?

Heeft u besloten om een aanbouw te laten bouwen? De volgende stap die u logischer wijs neemt is het zoeken naar de juiste partij. Deze stap in het proces naar een aanbouw kost u een hoop tijd en dus geld. Wij van Uitbouwkosten.nl willen u graag helpen bij het sneller vinden van de juiste aannemer in Limburg.

Direct nadat u offertes heeft aangevraagd, zullen wij de meest geschikte bedrijven in uw buurt selecteren. U krijgt tot maximaal vijf verschillende offertes thuisgestuurd dan wel per mail, waardoor u moeiteloos en snel de meest geschikte partner vindt voor het verwezenlijken van uw bouwplannen.