• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Uitbouw Ede

Aanbouw en uitbouw in Ede

Aanbouw of uitbouw van uw woning in Ede hoeft niet veel te kosten als u gebruikmaakt van Uitbouwkosten.nl. Dit werkt als volgt. Wij hebben een groot web van aannemersbedrijven uit de regio Ede, Veenendaal, Wageningen en Barneveld die offertes voor ons uitbrengen. Laat u via de knop hieronder uw gegevens achter, dan ontvangt u (hoogstens) vijf verschillende offertes. Hieruit kunt u zelf de gunstigste uitkiezen. Omdat aannemers worden geprikkeld om de offertes zo scherp mogelijk te houden, kunt u via deze website tot wel tientallen procenten besparen!

Alles is mogelijk

Of u nu een erker, carport, bijkeuken of uitbouw van uw keuken, woonkamer of badkamer wilt: alles is mogelijk. De offerte-uitbrengende aannemersbedrijven zijn door ons gescreend op ervaring en kwaliteit in de verschillende uitbouw- en aanbouwvormen, die ze kunnen toepassen bij alle verschillende soorten huizen (zoals twee onder één kap, jaren ’30, villa, bungalow). Een ietwat onbekende maar des te interessantere mogelijkheid is een uitbouw met lichtstraat. Een dergelijk uit te bouwen deel van het huis heeft een ‘straat’ van glas (en dus licht) in het dak.

Goedkope uitbouw in Ede realiseren?

Kosten uitbouw of aanbouw

Wat dit allemaal kost, komt u te weten als u uw gegevens heeft achtergelaten en de offertes in huis heeft. Variabelen die bepalen wat de prijs is, zijn bijvoorbeeld de te gebruiken materialen, de mate van afwerking en de fundering die is vereist voor uw nieuwbouw. De kosten drukken kan door met de aannemer af te spreken dat hij de aanbouw of uitbouw ruw oplevert. U neemt dan zelf het aftimmerwerk, betegelen, vloeren leggen, etc. voor uw rekening. Al met al kost een dergelijke verbouwing een lieve duit, maar het is een investering aangezien uw huis doorgaans in waarde vermeerdert.

Aannemers regio Ede vergelijken

De aannemers in de regio Ede zijn allemaal door ons gescreend op kwaliteit, prijs en klantvriendelijkheid. Heeft u de offertes in huis, plan dan een bezoek van de aannemer met de gunstigste offerte bij u thuis in. Voor beide partijen is het namelijk belangrijk dat de situatie ter plekke goed is bestudeerd voordat ze de overeenkomst aangaan. Vraag dus snel gratis offertes aan via Uitbouwkosten.nl en vergelijk de aannemers in uw regio!

Snel 5 gratis aanbouw offertes voor Ede