• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Friesland

Goed en goedkoop verbouwen in Friesland

Meer leefruimte. Het is een wens van veel mensen. Een aanbouw of uitbouw blijft altijd een aardige investering, maar via Uitbouwkosten.nl kunt u als inwoner van Friesland relatief zeer goedkoop uit zijn. Dankzij de slimme opzet van deze site, ontvangt u na een aanvraag automatisch tot vijf verschillende offertes van aannemersbedrijven die actief zijn in uw regio. Uit reacties van recente, tevreden klanten uit onder meer Leeuwarden, Sneek, Drachten en Dokkum weten wij dat ze tot zelfs tientallen procenten hebben kunnen besparen ten opzichte van de normale prijzen.

Vergunning nodig?

Aan de voorzijde van uw woning is het vaak lastiger om een omgevingsvergunning te krijgen dan aan de achterzijde. Vaak geldt een maximum voor aanbouw of uitbouw van 1,5 meter als vergunningseis. De Friese aannemer waarvan u een offerte ontvangt, kan u alles over vergunningen vertellen. Via de Vergunningcheck op Omgevingsloket.nl is zelf uit te vinden wat voor u de mogelijkheden zijn.

Opties voor aanbouw en uitbouw

Voor nieuwbouw bij uw woning (een ruimte erbij middels aanbouw of vergroting van een ruimte volgens uitbouw) zijn er veel opties. Het kan gaan om zowat alle ruimtes in uw huis, zoals bijkeuken, woonkamer, keuken of badkamer. Een veel gekozen uitbouwoptie is een erker, terwijl een garage of carport tot de populairste opties van aanbouw behoort.

De kosten voor nieuwbouw

Er zijn een hoop keuzes te maken bij nieuwbouw. De grootte in vierkante meters, de te gebruiken materialen, al dan niet kiezen voor cascobouw, etc. Al deze factoren bepalen in hoge mate de prijs. De prijs kunt u behoorlijk drukken door te kiezen voor cascobouw (ook wel ruwbouw) genoemd. De nieuwbouw wordt dan waterdicht en winddicht opgeleverd door het aannemersbedrijf, er staat eigenlijk alleen een casco. De rest dient u zelf voor rekening te nemen. Het is een leuke manier om te besparen, maar voor klussen als betegelen en stuken zijn behoorlijk specialistische vaardigheden vereist.

Uitbouw aannemers Flevoland vergelijken

Wilt u graag weten wat de prijzen en opties voor u als inwoner van Friesland zijn? Als u hieronder uw gegevens achterlaat, weet u het over enkele dagen al. Via Uitbouwkosten.nl vraagt u namelijk gratis en vrijblijvende offertes aan van de bij ons aangesloten aannemers. Zo vindt u de beste vakman voor uw project!