• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Uitbouw Lelystad

Uitbouw en aanbouw in Lelystad

Uitbouwkosten.nl heeft in Lelystad en omgeving een stelsel van aannemers die offertes uitbrengen voor uitbreiding van woningen. Mensen die een verzoek indienen via deze website, krijgen automatisch meerdere offertes voorgelegd. Het is dan aan u om hierna de goedkoopste hieruit te vinden. Zo realiseert u goedkoop een extra ruimte (aanbouw) of vergroting van een bestaande ruimte (uitbouw). Aannemersbedrijven worden geprikkeld tot lage prijsopgaven. Daardoor hebben enkele mensen uit Lelystad recent via deze site zelfs 45 procent kunnen besparen op de gemiddelde landelijke prijzen. Vult u nu het formulier hieronder in, dan weet u binnen enkele dagen hoeveel u kunt besparen!

De verschillende ruimtes

Aanbouw of uitbouw is mogelijk met of bij zowat alle ruimtes. Een erker is een populaire optie om bijvoorbeeld een woonkamer of slaapkamer uit te breiden. In toenemende mate besteden mensen uit de regio Lelystad via deze website een uitbouw met lichtstraat uit. Dat is een mooie manier om veel natuurlijk licht in huis te halen, aangezien naast de voor- en zijkant van de uitbouw ook in het dak ruiten worden geplaatst.

Verschillende materialen voor uitbouwen

Voor nieuwbouw zijn er veel verschillende materialen mogelijk. U dient goed na te denken over de materiaalkeuze, aangezien het een grote stempel drukt op de totale prijzen en consequenties heeft voor bijvoorbeeld de isolatiewaarde. Zo geeft glas veel natuurlijk licht en ziet het er chique uit, maar de isolatiewaarde is beperkt. Laat u dubbel of zelfs driedubbel glas, warmtereflecterende coatings en de juiste spouwvulling plaatsen, dan verhoogt dit de isolatiekracht echter aanzienlijk. De aannemer uit Flevoland waarvan u de offerte krijgt voorgelegd, kan u op verzoek nog veel meer van dit soort handige specialistische informatie geven.

Goedkope uitbouw of aanbouw in Lelystad?

Ruwbouw / cascobouw

U kunt kiezen voor een totaalpakket: de aannemer levert nieuwbouw op die u meteen in gebruik kunt nemen. Bij cascobouw (of ruwbouw) krijgt u alleen de ‘romp’ opgeleverd en dient u zelf nog tegels te zetten, de vloer aan te brengen, het aftimmerwerk te verrichten, etc. Het is een optie die zeer goedkoop is, maar die tegelijkertijd ook veel tijd van u vraagt en waarvoor u zeer handig moet zijn.

Vrijblijvend aannemers in Lelystad vergelijken

Als inwoner van Lelystad hoeft het realiseren van een aanbouw of uitbouw voor u niet veel te kosten. U kunt snel inzicht krijgen in de kosten door hieronder uw gegevens achter te laten. Op zeer korte termijn ontvangt u dan meerdere (hoogstens 5) offertes van bouwbedrijven die opereren in de regio Lelystad, Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant.

Snel 5 gratis aanbouw offertes voor Lelystad