• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Uitbouw Almere

Uitbouw van uw woning in Almere

Voor veel mensen is het een droom: uitbouw van hun huis. Woont u in Almere, dan kunt u op deze pagina gemakkelijk 5 offertes tegelijk aanvragen voor het laten aanbouwen van uw woning. Zo krijgt u gemakkelijk en snel inzicht in de mogelijkheden en kosten. De aannemers worden door dit offertesysteem geprikkeld om scherpe offertes uit te brengen, waardoor bezoekers van Uitbouwkosten.nl tientallen procenten zo goedkoop uit zijn.

Vijf vrijblijvende offertes in Almere

Bent u benieuwd wat de prijzen zijn die aannemers in de regio Almere (waaronder ook Lelystad valt) hanteren voor het verbouwen van uw woning, ga dan hieronder naar de aanvraagpagina. Tot vijf aannemers zullen u een prijsopgave sturen. Wij adviseren u om altijd eerst een persoonlijk gesprek bij u thuis aan te gaan met het bedrijf dat de gunstigste offerte heeft opgesteld.

Mogelijkheden voor aanbouw en uitbouw

De aannemers waarmee wij samenwerken, kunnen alle verschillende vormen van uitbouw en aanbouw realiseren. U kunt bijvoorbeeld een carport of bijkeuken laten aanbouwen of uw keuken laten uitbouwen. Een interessante en nog niet zo bekende vorm van uitbouwen is de lichtstraat. Hierbij heeft u niet alleen ramen aan de zijkant en voorkant van de ruimte, maar ook in het dak. Ideaal voor ruimtes waar u graag meer licht wilt, zoals uw woonkamer!

In veel gevallen is het mogelijk, bijvoorbeeld bij een erker, dat het aangebouwde of uitgebouwde deel twee verdiepingen is.

Benieuwd naar uw uitbouw mogelijkheden?

De mogelijke kosten

Vergunningen en prijzen zijn voor veel mensen het grootste obstakel voor aanbouw of uitbouw. De prijs voor de bouwwerkzaamheden wordt in hoge mate bepaald door de gebruikte materialen, de vorm van fundering, de dakconstructie en de mate waarin de aanbouw wordt afgewerkt door de aannemer. Kiest u voor cascobouw (of ruwbouw), dan kunt u veel geld besparen. Echter moet u wel zelf nog veel afwerken, zoals tegels zetten en stuken. Niet alleen kost dit veel tijd, er is ook veel handigheid en specialistische kennis voor nodig. Indicatieve kosten per m2 vindt u hier op Uitbouwkosten.nl.

Het tweede obstakel is vaak de vergunning. Of u in aanmerking komt voor een omgevingsvergunning voor uw huis, kunt u zelf gemakkelijk uitzoeken via de Vergunningcheck van Omgevingsloket.nl.

Snel 5 gratis aanbouw offertes voor Almere