• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Drenthe

Aanbouw en uitbouw in Drenthe

In de regio’s Assen, Hoogeveen, Coevorden, Meppel, Emmen en Westerbork hebben wij een netwerk van aannemers die voor ons offertes uitbrengen voor aanbouw en uitbouw. Laat u via de knop hieronder uw gegevens achter, dan zult u (maximaal vijf) offertes ontvangen van aannemersbedrijven uit Drenthe. Zelf kiest u hier vervolgens de gunstigste uit. Van andere Drentenaren weten wij dat ze dankzij Uitbouwkosten.nl tot tientallen procenten op de prijs hebben kunnen besparen!

Vrijblijvende uitbouw offertes Drenthe

De offertes van aannemers uit Drenthe die u via deze site krijgt voorgelegd, zijn volledig vrijblijvend. Heeft u een keuze gemaakt voor een aannemersbedrijf, dan adviseren wij u om eerst een persoonlijk gesprek met ze aan te gaan bij u thuis om de precieze wensen en eisen door te spreken. Via Uitbouwkosten.nl ontvangt u uitbouw en aanbouw offertes passend bij uw wensen!

Meer leefruimte realiseren

Met aanbouw en uitbouw schept u meer ruimte om te wonen. In de regel wordt uw huis ook meer waard. De aannemers die voor ons offertes uitbrengen, kunnen alle verschillende vormen realiseren. Denk voor aanbouw aan een carport of garage en voor uitbouw aan het vergroten van uw woonkamer, keuken, bijkeuken of badkamer, al dan niet middels een erker. Voor nog meer woonruimte, kunt u een uitbouw of aanbouw van twee verdiepingen overwegen.

Omgevingsvergunning nodig?

Heeft u een omgevingsvergunning nodig voor de door u gedroomde aanbouw of uitbouw? U komt zelf een hoop te weten via de Vergunningcheck van de Rijksoverheid-site Omgevingsloket.nl.